L
Line
Misafir
Borsa vs. denilmiş ama ben yinede sorayım dedim.Altında genel bi düşüş var şuan.Peki bu düşüş nereye kadar sürer , fırlaması mümkün mü?
Geçen ntv'de dinledim altın ile ilgili yorumları. Orada birisi dediki altınlar yastık altında durmaya devam etsin 1 yıl kadar, Yunanistan'ın durumu netleşinceye kadar her türlü uzak durun demişti.
Altın konusunda bir spekülasyon vardı piyasada, şişirdi de şişirdiler. Patlar yakında.
valla madenlerin hepsinde uçmuşluk var ben dipleyeceğini düşünüyorum hepsinin ,direnç noktalarına eriştiler
Kisa vadede duser uzun vadede su anki seviyesini de gecer. EUR sallantida, USD ise itibarini gecen sene kaybetti. Ic pazar icin en guvenli unsun yakin zamanda altin olacak gibi duruyor.
Kısa vade derken ? Daha ne kadar düşer?
Hazirana kadar inişli - çıkışlı devam edeceği söyleniyor, haziran seviyesi bugünkünden düşük olur. Tabi Türkiye burası, siyaset piyasayı etkilerse tahminler tutmaz,
konu karıştı
Yanlış yere yazdım k.bakmayın o yüzden.
Şaka mısın? Konuyu hortladınız rapor edildi.Merhabalar Altın Kazancını hesaplayan bi proğram var.
Altın Kazanç Proramı « .: Altın Fiatları | Türkiyenin Altın Fiyatları Platformu
10 yıl için elinizdeki altın gramını giriyorsunuz, kazancınızı veya kaç yıl sonraki türk lirası karşılığını size veriyor