M
MasterTR
Misafir
ha gayret daha cocukca $eyler cikartabilirsiniz sizde bu potansiyel var gorebiliyorumAmerikayi Kalkindirma Partisinden ne bekliyecektiniz ki?
ha gayret daha cocukca $eyler cikartabilirsiniz sizde bu potansiyel var gorebiliyorumAmerikayi Kalkindirma Partisinden ne bekliyecektiniz ki?
Amerikayi Kalkindirma Partisinden ne bekliyecektiniz ki?
Devleti Satan Parti
Cehennemi Hakeden Parti
6-12 yaş grubu söylemler bunlar değil mi:
geçen azcık bi siyaset yaptık burda sağolsun amir bi sarı kart göndermiş. şimdi sus pus oturoz 2. sarı kart görmeyelim diye.
Zaten 6-12 yas zihniyetine sahip oldugunuz icin Türkiye ilerliyemiyor.
Amerikayi Kalkindirma Partisi ile ne dedigimi anlamaniz icin iq nuzun gelismis olmasi lazim
Zaten 6-12 yas zihniyetine sahip oldugunuz icin Türkiye ilerliyemiyor.
Amerikayi Kalkindirma Partisi ile ne dedigimi anlamaniz icin iq nuzun gelismis olmasi lazim
Niye birbirimizin düşünceleri farklı olunca hemen alaycı ve hakaret vari bir tavır takınıyoruz ki.
Sözün bittiği yerde hakaret başlar unutmayalım.
Eger bu hakaret ise sen hakaret görmemissin demekki.
Saatlerce sizlerle siyaset konusabilirim. Hükümetin basarisizligini anlatmaya günler yetmez. Ama kimileri at gözlügü takmislar görmek istemiyorlar.
Benim icin önemli olan ülke cikarlaridir. Ülkemi refah seviyesine cikaracaksa bu A partide olur B partide.
Ama bir parti ülkemi karis karis satmaya kalkarsa iste o zaman kimseyi savundurtmam.
Gerci hos, bunlari sizlere raporlariyla birlikte anlatsam siz yine görmek istediginiz seyi göreceksiniz.
O yüzden mümkün oldugu kadar forumlarda ve buna benzer ortamlarda bu tür diyaloglara girmemeye özen gösteriyorum.
Ve inanin, sizin gördügünüz sadece buz daginin görünen yüzü. Arkasinda olanlari sizde görseniz bana hak verirdiniz "belki".
Arkadaşım bu bakışınla bence susman daha iyi.Eger bu hakaret ise sen hakaret görmemissin demekki.
Saatlerce sizlerle siyaset konusabilirim. Hükümetin basarisizligini anlatmaya günler yetmez. Ama kimileri at gözlügü takmislar görmek istemiyorlar.
Benim icin önemli olan ülke cikarlaridir. Ülkemi refah seviyesine cikaracaksa bu A partide olur B partide.
Ama bir parti ülkemi karis karis satmaya kalkarsa iste o zaman kimseyi savundurtmam.
Gerci hos, bunlari sizlere raporlariyla birlikte anlatsam siz yine görmek istediginiz seyi göreceksiniz.
O yüzden mümkün oldugu kadar forumlarda ve buna benzer ortamlarda bu tür diyaloglara girmemeye özen gösteriyorum.
Ve inanin, sizin gördügünüz sadece buz daginin görünen yüzü. Arkasinda olanlari sizde görseniz bana hak verirdiniz "belki".
Ya neyi tartışıyorsunuz? AKP'nin icraatleri mi burada konuşulan, yoksa DSP'nin reklamı mı? DSP'nin reklamı komedi olmuş. Bir önceki hükümet onlar değilmiş gibi, bu ülkenin çok büyük 2 kriz yaşamasına sebep olmamışlar gibi bir de çıkıp böyle bir ilan verebiliyorlar ya. Kendilerini komik duruma düşürüyorlar, başka birşey değil.