Yok yanlışın var demedim. Cevap verme sürelerinin böyle olacağını sana söylemiştim dedim. Söylemediysem, söylemedin de. Ben yalancı olayım farketmez. 2-3 gün önceki mesajımda da çocuğa ulaşmaya çalıştığımı, bunu beklediğimi yazmıştım. Ben senin için üzülüyorum ancak en baştan söylememiş olsaydım da bunları söylesen tamam dicem.
Şu anda da özel mesajına burdan cevap veriyorum, çünkü öyle ki sen buraya mesaj açmayı tercih ettin. Ben sana cevap vermiştim. Neyse belki de önce açtın, bilmiyorum saati zamanı. E-mail adresini yazarsan dosyaları yollarım, başkasına yaptırırsan da bana e-mail atar yardımcı olurum. Üzgünüm hem ben anlaştığımız ücretin %50 si kadar bir parayı cebimden harcamışken, sana ücretsiz olarak bu yardımı sunabiliyorum, ötesinde elimden birşey gelmiyor.
Ben sana 2-3 kere başkasına ver dedim, yana yakıla 10 dk da bir mesaj atarak istedin. Keşke dinleseydin. Sonuçta şimdi gene bir angelo vakası olarak foruma yazılıyor. Sıkıcı durumlar, gerçekten gına geliyor bana da. Ben bu forum dışında bir yerde de daha sorun yaşamadım hayatımda hiç. Yazmıyorum uzun süredir, iyice ders olmuş olur bana da. Olan senin zamanına olmuş, özür dilerim