ya iyinet bırak bu boş lafları, angelonun üyelere yazdıklarını size yazdım, normalde mod luktan alınması gerekir, ne oldu, niye alınmadı...
ikile iyinet ikile, kusura bakma ama iki yüzlü değil sekizyüzlü bir forum olmuş burası,
dolandırıcılar, modlar eleele , birbirini kolluyor...eheheheee
beğenmediğin konuyu vip e taşı...yada sill, oh ne güzel...
yürüüü bizim orda naşşş derler...
ya iyinet bırak bu boş lafları, angelonun üyelere yazdıklarını size yazdım, normalde mod luktan alınması gerekir, ne oldu, niye alınmadı...
ikile iyinet ikile, kusura bakma ama iki yüzlü değil sekizyüzlü bir forum olmuş burası,
bunları yazan komplexli kişi hala forumda mod diye geziyor..
*süper ileri zekalı bireylersiniz,
*zeka fışkıran,
*hiper fikirler savundunuz,
*Türk büyükleri birer maymundur,
*fizik mühendisi olmanıza gerek yok,
*her iki lafınızdan biri özgürlük, hak hukuk olmuş, Bunları neyle enjekte ettiler,
*özgürlük öyle sabah kahvaltısında yenmiyor,
*kendi kanunları aşağılamaya hazır bir gençlik yetişmişken,
*İran olduk korkuyoruz diye yaklaşmanızı da anlamak mümkün değil,
*Normal, kanunlar çerçevesinde yaşayan hiçbir vatandaşın hayatını etkileyecek bir yasak yok Türkiye'de,
*Bu kadar goygoyculuğa lüzum yok,
*Ne oldu paracıklarınıza kavuştunuz işte üzülmeyin,
*goygoyları,
*tek dertleri senin gibi goygoy yapmak,Youtube'unuz açıldı hem, artık biraz susmayı deneyin.
Orada duracaksın!dolandırıcılar, modlar eleele , birbirini kolluyor...eheheheee
Baska bir konuda daha hata yaptik, hala forumda tutuyoruz mywedding'i.Konuyu en başından silmemekle hata yaptım, bu konuda haklısınız.
yazmadan edemedim ( okuyana kadar vakit harcagıdıgım icin yazıyorum)
alwaysfc sözüm sana bizim buralarda "UCUZ ETİN YAHNİSİ YENMEZ" diye bir söz var. 400 Ytl ye anlaşmıssın birisi ile ve onun sözüne göre ek özellikler istemissin ek özellikler 400 ytl içinde başta belitilmediyse daha ne bekliyordun ki ? ben bir cok kez script aldım forumda birilerinden video olsun baska sey olsun kurdum sunucuma 2 hafta çalıştı 3 hafta çalıştı sonra çalışmayanlar oldu hatta o scriptler yüzünden googleden banlanan domainim bile oldu ancak ben scripti aldıgım kişiye tek bir söz etmedim çünkü 50 liraya aldıgım scriptten ne bekleye bilirdim ? sanada diyorum ki konu reklam networkü scripti ile ilgili sanırım dısarıya git freelance yada şirket olarak çalışanlara bir sor istedigin özelliklerdeki scriptlere ne kadar istiyorlar ondan sonra birisi ile anlaş hiç bi coder scripti test etmeden müşteriye vermez(ş.. degilse) ve angelo da böyle bisey yapmamıstır yoksa nette bukadar barınamaz ki derler ya "cekirge 1 zıplar 2 zıplar .." diye o misal yani ve sanalda iş yapıyorsun neden kendini garantiye almıyorsun en azından msn logları bile mahkeye delil olarak sunulabiliyor şuan bir insana güven ayrı ticaret yapmak çok ayrı bişey yada arkadasa bir kargo gönderseydin bir anlaşma mektubu parayı yatırdıgın hesap sahibinin adına kendi önlemini alsaydın
şimdi ben cıkıp angelo ya böyle bir script yaptırdım ama o yapacam dedi yapmadı kaçtı vs desem inan senin konunla aynı olur belki madur olabilirsin ama Tedbir Takdir den önce gelir ..
bu konuyu hiç uzatmayın bence ve burda tartısıp birilerini suclamak yerine o kişi ile mail msn pm ile görüs ama önce kendi vicdanına başvur ( bir coder gibi düşünerek) sonra adama de sen bana böyle böyle yaptın diye hakkımı hella etmiyorum diyorsun vs bişeyler diyorsun ozaman yap ancak burda yazarak o kişiye karsı tepki toplama amacın o kişi ile başkalarının alış veriş yapıp zarar görmesini engellemek ise ozaman her mesajında kendi cıkarlarını öne sürme ama amacın verdiğin 400 ytl yi almak ise sanmıyorum angelo 400 ytl için böyle bişey yapacak degil amerikada bu para bana 10 gün yetmez sanırım ve 400 ytl için kimse üstünde hak kalsın istemez( azıcık inancı varsa) ..
kendi dilinizle bir cevap yazmak isterdim...
yazdım sildim 10larca kez.. başaramayacağımı farkettim.. ancak belirtmeliyimki sizi zorla tutan yok bir daha böyle bi üslup kullanıcaksanız 10 sn mi almaz.. siz arkadaşlarınıza canım hakkında şikayet var kimse görmeden mesajını editle yoksa sana ceza vermek durumunda kalıcam diyordunuz yaa bende o sebeple diyorum..
kimin kimi neden kayırdıgını ve kayırdıgında neler oldugunu herkes biliyor tartışmak gereklimi ? yoksa herkes eteğindeki taşları bıraksınmı ortaya....
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.