iyinet forumu yönetici Angelo'yu protesto ediyorum bir yöneticide bulunması gereken tarafsızlık ilkesini her konuda cigneyerek konularda insanları piskolojik baskıya alması , tutumlarınlarında kendisi her konuya bilir kişi duruşu diger insanların ise konulara yabancı , cahil oldugunu ima etmesi. özellikle diger yönetici arkadaşlarının kilitledikleri konularda Konuyu açması Yorum yazması ve tekrar kilitlemesi bunları protesto ediyorum. Kafasına göre ban atması banlarda adaletsiz olması ve bunları gören bunlara ses cıkarmayan yöneticiler yönetici iyineti protesto ediyorum.
Şimdi protesto edecek bişi kaldımı evet kaldı kendimide protesto ediyorum hala hak hukuk olmadıgına inandıgım yerde ekmek parası kazanacagım diye nefsime uyarak bu kadar adaletsiz davranıldıgı halde durdugum icin kendimide prostesto ediyorum.
Şimdi protesto edecek bişi kaldımı evet kaldı kendimide protesto ediyorum hala hak hukuk olmadıgına inandıgım yerde ekmek parası kazanacagım diye nefsime uyarak bu kadar adaletsiz davranıldıgı halde durdugum icin kendimide prostesto ediyorum.