İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ankara-mamak

Lisans

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ağustos 2007
Mesajlar
957
Reaction score
3
saymakta geç kaldın bitirdi şu askerlik beni :D normalde 75 gün çavuş eğitimi alacaktım fakat 88/4 dk lar geldi yer açmak için 15 kişiyi erken terhis ettiler biride benim. ilk 10 gün çıldıracaktım sonra arkadaş yemekhaneye soktu beni çok kral yaptım iştima yok nöbet yok eğitim yoktu. işimiz erken bitiyodu yatıyoduk paso gün çabuk geçiyodu birde. çankırı merkeze çıktı usta birliğim barış gücüyüm (ingilizce sertifikasını başta vermiştim ondan dolayı) yemekhanede herkese bir kepçe kendimize tabak dolusu :D herneyse ama hastayım bronşit oldum yine askeriyede kimse bakmıyorda bu 7 gün izinde hastahaneye gidicem. sonra yine yazarım kib
 

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Temmuz 2004
Mesajlar
1,920
Reaction score
36
lisans hayırlı olsun bende mamaktayım barış gücü 1 tabur 3 :)
az daha lübnana göndereceklerdi beni zor yırttım sende durumlar nasıl?
 

Lisans

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ağustos 2007
Mesajlar
957
Reaction score
3
şuan çankırı 28. tugaydayım (barış gücü) ama burası sürgün yeri :D. devrecilik var sıracılık var hapçııs otcusu arsızı uğursuzu dolu valla.Kendimi sevdirdim baya o yüzden rahatım ama geldikten 2 hafta sonra teskereci nöb. çavuşa kafa attım 1 gün ızdırap oldu :) şuan yazıcıyım ve denetlemeden dolayı çarşımız yoktu ilk çarşıma 1.5 aydan sonra çıkabildim. Rahatım şuan 2.5 ay sonra yazhanede tek yazıcı olacağım için iyice rahatlıcam şuan zaten kimse karışmıyo bana daha doğrusu karışamıyor. Kendi halimde takılıyorum tek sorun uzmanlara bile ızdırap oluyorum :D. yine yazarım burada çarşılar 15 günde 1 ama 2-3 ay her hafta olacakmış. Denetleme boyunca gece 4-5 lere kadar çalıştık 6 larda uyandık hiç uyumadığımda oldu yazhanede uyuduğumda, uykusuz uykusuz denetlemeyede girdim 20-30 kilo tam teşkilat giyinip 1 km yürüdüğümde oldu ama hepside güzeldi. tozlu diye biryerde kaldık en son harp denetlemesi için dağlarla çevrili bomboş ıssız arazi 1 gece konakladık mevzilere yerleşip savunma-saldırı takımları şeklinde harp ettik. Baya zevkliydi :). Neyse yine yazarım :)
 

Lisans

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ağustos 2007
Mesajlar
957
Reaction score
3
yazmayalı baya olmuş, bölük yazılığını bırakıp 1.5 ay bölükte yardırdıktan sonra garnizon karargaha tertib emrimi çıkarttırdım şuan mal saymanlığında yazıcıyım :D onbaşılık sınavına girdim güç bela kendimi onbaşıda yaptırdım.izinde kullanmayacağım sanırım inş. erkenden biter şafak 202 :)
 

Lisans

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ağustos 2007
Mesajlar
957
Reaction score
3
şafak bugün 73 keyfim yerinde şükür hava -4 derece valla adamın kulağı donuyor nöbet tutanlara allah yardım etsin, çok şükür nöbetimiz yok :)
 

Lisans

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ağustos 2007
Mesajlar
957
Reaction score
3
Ben sana diyim. Sen bence çok rahat askerlik yapacaksın. Hemde o sertifikalar sayesinde. :) Gerçi askerlik kolay diye bir şey sölemekte yersiz. Sonuçta yeşil uniformayı giydikden sonra herkez için zordur. Yani sivil hayatındaki rahatlıgı kesinlikle bulamayacaksın. Ama askerlik bence çok önemli insan hayatın anlamını bile çözebiliyor. Düşünücek çok zamanın olucak bu zamanı iyi değerlendirmek gerek.Bence pc başında geçirmen çok iyi olur sivilde faydasını görürsün bee :))

valla dediğin çıktı len :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst