Antalya

Onaylı Üye
Üye
hava kavurmuyor aslında şuan, aşırı sıcak değil gibi, ya da klimadan mı kaynaklanıyor
soğuk yani burası

0
Onaylı Üye
Üye
rüzgarın sıcak estğini ilk gördüğüm,
1 lira suyun 2,5 Tl olduğunu öğrendiğim,
Dolmuşçuların 3 katı fiyatla insanları taşıdğı,
Denizi süper,
Birçok yeme-içmenin %50 ye varan karla satıldığı,
Halkının iyi derecede yabancı dilinin olduğu,
Çok fazla kazıklandığımı hissetiğim yerdir.

1
Onaylı Üye
Üye
hava kavurmuyor aslında şuan, aşırı sıcak değil gibi, ya da klimadan mı kaynaklanıyor
soğuk yani burası

Şafak bey istanbuldamısınız bilmiyorum ama öğle vakti altunizade den metrobüse binip tıkış tıkış zincirlikuyuda rahatlayıp 10 saniye sonra tekrar binip tekrar tıkış tıkış şirinevlere ki orası baya bir durak sonradır daha sonrasında oradan hemen metroya geçip 3 durak öteleme yaparak airporta gidiyorsanız dönüştede aynı şekilde ise sıcaktır.

Onaylı Üye
Üye
istanbulu uzaktan gördüm gidemedim hiç, büyük şehir orası, kıta değiştirmeye gerek yok eve/işe gitmek için :d ben antalyamı seviyorum bi 50 yıl daha yaşayabilirim burada, ama havası sıcak çekilmiyor bazen, gölgede sıcaklı 40 olacak neredeyse, küresel fokurdama yaşıyoruz

1
Onaylı Üye
Üye
Bende antalyaya küçükken gitme fırsatı bulmuşum ama hatırlamıyorum o derece. Umarım birgün tekrar giderim şimdilik sadece istanbul. tekirdağ. izmir :D

Onaylı Üye
Üye
istanbulun balık ekmeği
tekirdağın köftesi
izmirin kumrusu
iyinetin bylacoste'u meşhurdur
we love Antalya

1
Onaylı Üye
Üye
nickimi düzgün söyleyen birisini görmek beni mutlu etti. Çoğu insan beyelacoste diye okuyor.
Eczanelerin depresan'ı meşhurdur :p

0
Onaylı Üye
Üye
Bu topiği iyi ki açmışsın. Antalya yağmurlarında tek sığınağım bu topik olmuş :)

Bende oyle umuyorum. Her bu başlığı açtığımda yalnız olmadığımı anlıyorum. Anlamalı mıyım, Anlamamalı mıyım sizce? ^^

0
Onaylı Üye
Üye
merhaba antalyalı dostlarım iyinet antalya/alanya buluşması yapsak nasıl olur şuan gazipaşadayım haftaya alanyaya geçeceğim bir buluşma düzenlesek diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Üye
geçenlerde finikedeydim, liman işletmeciliği oluyan kuzenimin yanında, pazardan erik alıp ismin içinde mavi geçen bi lokantada pide yedik. güzel bir memleket aslında

0
Onaylı Üye
Üye
Mavisofra'yı kastediyorsunuz sanırım. Bende Finike Meslek Yüksekokulu'ndayım, Dış Ticaret okuyorum. İsminiz nedir kuzeninizin? Mutlaka tanıyorumdur.

Onaylı Üye
Üye
o bi bağyan isim veremem
oranın bi kafesi de var çocuklar işletiyor :D

0
Onaylı Üye
Üye
Doğrudur yerli halk öğrenciye pek sahip çıkmıyor, toprağına yatırım yapmyor. İşi çoluk çocuk yürütüyor :)

0
Onaylı Üye
Üye
Nerdee bu yağmurları konuşan arkadaşşş? Yanıyoruz yahuu resmen pişiyoruz sıcağın altında. :)) Selamlar Hemserilerim.

0
Onaylı Üye
Üye
Nerdee bu yağmurları konuşan arkadaşşş? Yanıyoruz yahuu resmen pişiyoruz sıcağın altında. :)) Selamlar Hemserilerim.

Burdayım :)

Ama sıcaklardan şikayetçi değilim. En azından elektriksiz ve internetsiz kalmıyorum.
:hmmm:

0
Onaylı Üye
Üye
güzeloba sıcaklık 100 derece kaynıyoruz :)

0
Onaylı Üye
Üye

Ama sıcaklardan şikayetçi değilim. En azından elektriksiz ve internetsiz kalmıyorum.

Katılmamak elde değil eifcim. Varsın yansın antalya, bende memnunum herşeyden..

Bu arada HAYIRLI RAMAZANLAR.

0
Onaylı Üye
Üye

Bu söze normalde katılırdım ama oruçluyken katılamıyorum maalesef. Susadım ya :)

Herkese İyi Ramazanlar!

Geri