Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AntiRUS - Denyo ve benzeri DDos ve Flood saldırıları için kesin çözüm
kimsenin parasını kaptığımız yok. DDosa kesin çare de demiyoruz saydıoğım programlar ve bunların benzerlri için dedim. denemek istersen www.terbiyesiz.net de dene. aynı programı birde www.cumhuriyet.edu.tr de dene. ünversitenin sitesi ve koskoca bilgi işlem daireleri var hepsi de programlamacı ve işi bilen kişiler.
mod_dosevasive kurdum hiçbir faydasını göremedim.
not: crontab a zamanlı komut eklemedim henüz. bazen düşebiliyor manual açmam gerekiyor. o zamana denk gelirse belki kapatabilirsin. zamanlı başlatma komutu eklediğim zaman bu sorunda olmayacak. mesela 1 satte bir korumayı yeniden başlat gibi.
butür yalan dolanlara gelmeyin büyük olasılıkla elindeki kod u başka birinden araklamıştır yada denilen kombinasyonları deniyordur apf + dosevasive gibi
not: crontab a zamanlı komut eklemedim henüz. bazen düşebiliyor manual açmam gerekiyor. o zamana denk gelirse belki kapatabilirsin. zamanlı başlatma komutu eklediğim zaman bu sorunda olmayacak. mesela 1 satte bir korumayı yeniden başlat gibi.
bunu ben yazmadım dimi canım benim neyse msn kayıtlaırnı yollamıyım mmillete nasıl bir dolandırıcı olduğunu anlayan anlamıştır zaten
Benim bildiğim Supermp3.org sahtekar değildir onu ii tanırım ama sen kimsin kardeş seni çıkaramadım ??
"Giriş Tarihi: Sep 2005
Sen yenisin galiba
dropby23 hangi yabancı güvenlik sitesinde bilgi almak için yalvardığını apf yardım diye kıçını yırttığını biliyorum. bana bilgiçlik taslama bi moktan anladığın yoktur senden fazla bildiğim kesin. yabancılardan öğrendiğinle burda hava yapma.
herkes senini gibi doğuştan bilgili gelmiyor dünyaya bazılara sorarak okuyarak araştırarka öğreniyor neyse arkadaş banlandığına göre muhabbeti uzatmaya gerek yok
hahahaha çok komiksin akif ya
linux server optimizelerini sağlamca yapan her linuxçu ufak atakları engeller bunda emin ol
denyo gibi programlar hava cıva artık
elle ddos atıyor herkes yada irc üzerinden
şimdi beni söyletme
sende iyi bilirsin ircten yapılanı onun için yarıda kesiom
son olarak ddos gibi saldırılara yazılımsal çare bulunmaz
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.