Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ben yurtdışındayım aöf vize sınavına girecem 3-4 nisanda. fakat adrese daha sınav kağıdı gelmemiş sizinkiler geldi mi acaba? aöf hesabına internetten girdim orda da herhangi bir bilgi yok.
yurtdışında olduğum için büroya gitmedim kitapları da almadım çünkü kaldığım dersler vardı. netten ödemeyi yaptım 4 nisana kadar kimliğe yapıştırılan bondrolü alabildiğimiz için daha yapıştırtmadım. bu hafta içerisinde yapıştırtacam. acaba ondan mıdır? hiç sanmıyorum yoksa öncesine bir tarih verirlerdi. büroyu artık ptesi günü arayacam başka bilgilerini öğrenmeyen var mı?
Onla alakası yok. Ama bi an önce çıkarttır kimliği o olmadan sınava giremezsin. P.tesiyi beklemene gerek yok. Bildiğim kadarıyla bu zamanlar yani sınav zamanlarından önce kimlik çıkartma zamanlarından önce bürolar hafta sonuda açık oluyo. Yinede tam emin değilim ama.
kimliğim var bandrolü yok diğer forumda bir arkadaş bandrolü olmadığı halde sınav kağıdının geldiğini söyledi herhalde yakında gelir. bana geciktiler gibi geldi
bana bu zamana kadar hiç gelmemezlik olmadı hatta daire nosu değişti bulunduğumuz caddedeki tüm evlerin yinede geldi hep artık gelmesede olur mezun oldum
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.