M
Maxi
Misafir
Merhabalar ;
Bilindiği gibi arama sonuçları sayfalarındaki adsense reklamlarının tıklanma oranları genel olarak daha fazla.
Arama sonuç sayfalarında ust tarafa 2 adet aynı ebat'da adsense kodu yerlestirmek caizmidir ?
(1 tanesi yetiyor. Ama sitenin sistemi 2 tane yapıyor)
Ayrıca sürekli aynı alt sayfadan click olursa herhangi bir sorun olabilirmi ? (Sistem öyle gerektiriyor
)
Ek olarak : Bir sayfada 3 ayrı yerde adsense reklamı var diyelim. Bu reklam bloklarının hepsinde aynı reklam çıkıyorsa ;
tıklama başına verilen ücretin düşmesi gibi birşey söz konusu olabilirmi ?
(Ingilizce site. %2 lerde tıklama oranı var. 10000 + gösterim. Ortalama 200 tıklama, kazanç 12 /13 Usd )
Ayrıca : Tıklama oranının fazla olması , tıklama başına verilen paranın düşmesi anlamınada gelebilirmi ?
(Saçma bir soru gibi gelebilir, ancak ben bunu taktım kafama)
- Şimdilik beni ilgilendirmeyen bir soru daha. Gösterim fazlalıgı, tıklama oranı düşüklüğü = nedir?
a ) Tıklama başına az para.
c ) Tıklama başına çok para.
(Önceleri beni ilgilendiriyordu bu soru )
Şimdiden okuma, ve cevaplama mütevaziliğini gösteren herkese teşekkürler.
Bilindiği gibi arama sonuçları sayfalarındaki adsense reklamlarının tıklanma oranları genel olarak daha fazla.
Arama sonuç sayfalarında ust tarafa 2 adet aynı ebat'da adsense kodu yerlestirmek caizmidir ?
(1 tanesi yetiyor. Ama sitenin sistemi 2 tane yapıyor)
Ayrıca sürekli aynı alt sayfadan click olursa herhangi bir sorun olabilirmi ? (Sistem öyle gerektiriyor
Ek olarak : Bir sayfada 3 ayrı yerde adsense reklamı var diyelim. Bu reklam bloklarının hepsinde aynı reklam çıkıyorsa ;
tıklama başına verilen ücretin düşmesi gibi birşey söz konusu olabilirmi ?
(Ingilizce site. %2 lerde tıklama oranı var. 10000 + gösterim. Ortalama 200 tıklama, kazanç 12 /13 Usd )
Ayrıca : Tıklama oranının fazla olması , tıklama başına verilen paranın düşmesi anlamınada gelebilirmi ?
(Saçma bir soru gibi gelebilir, ancak ben bunu taktım kafama)
- Şimdilik beni ilgilendirmeyen bir soru daha. Gösterim fazlalıgı, tıklama oranı düşüklüğü = nedir?
a ) Tıklama başına az para.
c ) Tıklama başına çok para.
(Önceleri beni ilgilendiriyordu bu soru )
Şimdiden okuma, ve cevaplama mütevaziliğini gösteren herkese teşekkürler.