İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aramaya ödeme yapan site

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence çok mantıklı kanki günde baya bi dolar yapılır aslında ben işten fırsat bulamıyorumki :) yarına bir domain alırım heralde

gameforever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypal ödeme emri verirken hangi bilgileri vermek gerekiyor. paypal ı ilk kez kullanıyorum . birtane hesabım var. bu hesaba ait bir no filan varmıı? nasıl kullanacam. yardım ederseniz sevinirim

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
gameforever' Alıntı:
paypal ödeme emri verirken hangi bilgileri vermek gerekiyor. paypal ı ilk kez kullanıyorum . birtane hesabım var. bu hesaba ait bir no filan varmıı? nasıl kullanacam. yardım ederseniz sevinirim

paypal'a girerken kullandığın mail adresin paypal id'sidir. mail adresini yazıcaksın sadece...

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
zor ama ya ...
şimdi o kdar iş arasında insan unutuyor her dakka bakmayı :)
normalde bakılırsa 17 saatte 10$ olur ortalama.. ayda 100$ yapar sağlam birisi olursa ama ödeme yaparlar mı?

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o kadar büyük bi ödemeyi yapcaklarını zannetmiyorum.. zaten adamlar yazmışlar sanırım anasayfadaydı... burayı bi kazanç kapısı olarak görmeyin diye.. sadece günlük yaptıınız aramaları buradan yapıp 3-5 kuruş çerez paranızı yapın demişler... o yüzden fazla büyük hayaller kurmayın derim :D

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla sabahtan beri arıorum bişeler .5 $ yaptık... farkındayım mokunu çıkardıımın, elimde patlicakmış gibi gelio ama bakalım noolcak :D

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme yapmaları için min. 1 dolar biriktirmen gerekio, birde paypal hesabının verified olması gerekiyo... tüm bunları yerine getirmişken, üstüne birde request cash dedikten sonra 4 gün beklemene rağmen hala para alamadıysan haklısın, lanet olsun boşuna uğraşmışım... aksi takdirde, hala bi şansım var :D

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1.30$ biriktirdim ödeme istedim geldi
bilginize..
merak ettim böyle yüksek miktarları ödüyorlar mı diye yazdım:
--------------------------------------------
if i earn 10$ or more, can i request cash?

can seekpire admins pay my cash?

for example i tried along 1 months and i earned 30$ ,
definetely,can you send my money?

thanks
ruen
---------------------------------------------
The lowest payout you can do is $1. There is no limit to how much money you can earn. We can cash out at 5,10,20,50 or anything else.
Adam Johnson

------------------------------------------

gameforever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
NaCReS' Alıntı:
ödeme yapmaları için min. 1 dolar biriktirmen gerekio, birde paypal hesabının verified olması gerekiyo... tüm bunları yerine getirmişken, üstüne birde request cash dedikten sonra 4 gün beklemene rağmen hala para alamadıysan haklısın, lanet olsun boşuna uğraşmışım... aksi takdirde, hala bi şansım var :D

paypal ı verified yapmadan kullanamazmıyız? o adamlar nereden bilecek bizim hesabımızın verified yada unverified olduğunu?

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence de benimki de verified değil. Kart bilgisini giriyorum kabul etmiyor.. :(

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
banada ödeme yapıyor ve gayet memnunum sayesinde bir domain aldım bile

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşlar valla gerçekten tavsiye ederim
günde en azından 1$ yapsanız dahi iş aralarında sürekli mantıklı şeyler arattığınızda banlanmazsınız.. günde 1$ dan ayda 30$ eder.
hiç yoktan dakikada 3 saniye ayırarak baya gelir gelir yani :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.