İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aramaya ödeme yapan site

A

Airborne

Misafir
akon' Alıntı:
belki saçma diceksiniz ama bu site paypal hesabı çalmak için bile olabilir adamlar direk paypal mailinizi girin diyor üye olurken çoguda paypal şifresi ile üye olur diye bekliyor olabilirler düşünülebilecek bir durum bence ne dersiniz?
PayPal sifresinide universal olarak kullanan yoktur sanirim :)
Benim bile PayPal sifre 16 karakterden olusuyor icinde 4-5 tane rakam ve büyük kücük harfler var

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
benimki 25 haneli. rakam-harf-sembol kombinasyonu.. hep o şekilde olur şifrelerim :) neme lazım.
önce tedbir sonra tevekkül

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
akon' Alıntı:
arkadaşar 0.1 dolar kazandım ödeme istedim para bugün hesabımda olmuş inanamadım :) haklarını yedim adamların ödeme dosyası burada.

Original Transaction

Date Type Status Details Gross Fee Net
Jun. 7, 2006 Payment From F11Online Completed ... $0.10 USD $0.00 USD $0.10 USD

Related Transaction
Date Type Status Details Gross Fee Net
Jun. 8, 2006 Payment Received Completed Details $0.10 USD $0.00 USD $0.10 USD

--------------------------------------------------------------------------------

Business Name:
F11Online
Email:
[email protected]
Payment Sent to:

[email protected]

--------------------------------------------------------------------------------

Business Contact Information

Customer Service URL: http://www.F11Online.com
Customer Service Email: [email protected]
Customer Service Phone: 714-932-7730
söleseydin bu parayı bende sana öderdim be ..

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bugün adamlardan mail geldi... paypalınız verify olmadığı için paranızı yatıramıyoruz diye...

2 saatte 1$ :) can sıkıldıkça arasın dursun ama malesef ayın 15nden sonra buradaki paramı alabilirim oda paypal hesap verify olduktan sonra...

ödeme alamayan arkadaşlar o konuya dikkat etsin paypal verify olmayan hesaplara ödeme yapmıyorlar...

ve bir şey sorucam bu tür arama sitelerine google adsense hangi gözle bakıyor... çünkü bu sitenin amacı belli arama için adsenseden kazanıyorlar ama adsense bu olaya neder acep ?

blade78

0
Yasakli Uye
Reaction score
7
Arkadaşlar bu site için arama yaparım paypal istemediğim için paramı havale yaparmısınız banka ile..

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
blade78' Alıntı:
söleseydin bu parayı bende sana öderdim be ..
bu sadece bir denemeydi ödüyorlarmı diye kalkıp 10 saat ugraşıptamı ödeme isteseydim şu anda oradan 10 doları geçti kazancım hemde hiç yorulmadan tabi istiyorsan yolla hiç çekinme kabul ederim

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bi kaç gündür aramalarımı burdan yapıyodum, dün paramı istedim, biraz önce paypal'a yatırmışlar bilginize :)

Payment Details

Amount: $1.38 USD

Transaction ID: *****************

Subject: SeekPire.com

Note: Thank you for using SeekPire.com. Please go to the forum http://www.seekpire.com/forums and post that you have been paid. Thank you

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar kesinlikle ödüyor bence kaçırmayın site hakkında bugüne kadar öğrendiğim bazı şeyler

arkadaşalr tam olarak şöyle açıklayım size Tıklayıp Üye Olun her 60 saniyede bir arama yapın kesinlikle abc asdf fsdff gibi kelimeler aratmayın hemen uyarı geliyor ve o günki kazancınız 0lanıyor tekrarlanırsanız banlanıyorsunuz.Kredi kartı girilmemiş paypallar kabul edilmiyor ödeme alamıyorsunuz. site hakkında bildiğim bukadar. ama yüzde yüz ödeme yapıyor...

Paypal hesabınız yoksa bpşuna üye olmayın

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu arada unutmadan para genelde ertesi gün hesapta oluyor bende en geç 2.gün yattı hesaba her arama 0.01 dolar az gibi görünsede çok tatlı birikiyor günde bikaç dolar

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gerçekten güvenilir adamlar ilgileniyorlar.. para gelmediydi ama benim suçummuş meğersem.
requestcash sayfasını yenilemişler ben eski halinde atmıştım tekrar attım gelir birazdan

A

Amanha

Misafir
bunların kazancı neki bundan sadece üstteki google adsende gibi geldi bana

aslında normal olmayan bir adam günde 30 dolar biriktirebilir bu işten 16 saat çalışarak hafif alkol ve mutluluk günde 20 dolar kazandırır :)

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mümkün değil doğru hesapla
16-17 saatte ancak 10$ yapabilir. oda hiç bir ara vermezse
saate 0.60$ yapabilirsin.
17 saatte 10.2$ yapar. tek bir saniye kaçırmaman lasım o yüzden

ben ghost mouse adlı programla yapmıştım.belirli 3 kelimeyi bi yere yazdım mouse dakikada bir sırayla bunları kopyala yapıştır yapıp aratıyordu :)

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Amanha' Alıntı:
bunların kazancı neki bundan sadece üstteki google adsende gibi geldi bana
yaptıın aramalarda reklam sayılıyo.. adsense for search kurmuşlar sitelerine... normalde bu tarz kullanım TOS a aykırı ama inşalla ban yemezler.. :D

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla kazançlarını bilmem ama bize kazandırdıgı kesin sayelerinde 3 tane domain aldım devamıda gelecek

Üye Olun

fırsatı kaçırmayın arkadaşlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.