İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aramaya ödeme yapan site

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hmmm hiç dikkat etmedim öyle bişeyleri varmı diye forumları var isterseniz oraya yazın yada mail atın

3 saat içinde yatırdı parayı valla adamlara helal olsun gittikçe hızlanıyorlar kaçıranlar hemen üye olsun

Tıklayıp Üye Olun

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
adam arama başına 0.01$ verebiliyorsa kendisi ne kadar kazanıyor?

eğer böyle bişey varsa bizim türkler niye böyle bişeye başvurmuyorlar?
bence çok kazançlı

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
adam ileriyi düşünüyo sanırım, ziyaretçi topluyor şu anda..

bu arada ödeme limiti 2 dolar olmuş bilginize :)

NaCReS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
acaba google TOS a aykırı deilmi bu adamın yaptığı şey?

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
redbaron' Alıntı:
sabahtan beri yapıyorum be 0,9 oldu

valla ben ghost mouse adlı programla bi kere yaptığımı kaydediyorum

aynı 3 kelimeyi 1.5 dakikada bir arıyıp duruyor :)
4-5 saatte malesef 2$ fln buluyorum en fazla

ama her gece bırakmakta elektrik parası bi kere girer

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Jun. 18, 2006 Payment From F11Online Completed ... $1.47 USD $0.00 USD $1.47 USD

hele şükür ödemeyi alabildim paypalı verify etmek amma zormuş... :)

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sponsor Türü : Arama Yap Kazan
Üyelik linki: <Tıklayıp Üye Olun>

arkadaşlar elinizden geldiği kadar hile yapmayın yakında kimse tr ye para ödemeyecek. Ben günde 3 dolara yakın para yapıyorum ayda 100 dolara yakın oluyor yani hiç az bir para değil Biraz bilgi vereyim site hakkında size

--------------------------------------------------------------------------------

tam olarak şöyle açıklayım size <Tıklayıp Üye Olun> her 60 saniyede bir arama yapın kesinlikle abc asdf fsdff gibi kelimeler aratmayın hemen uyarı geliyor ve o günki kazancınız 0lanıyor tekrarlanırsanız banlanıyorsunuz.Kredi kartı girilmemiş paypallar kabul edilmiyor ödeme alamıyorsunuz. Paranız en geç ertesi güne yatıyor.
arkadaşlar bence her 1 dolarda istemeyin zaten kesin ödüyor bikaç dolar olduktan sonra isteyinki her 1 dolar için bekleme yapmayın ben artık en az 4 dolar falan yapıp istiyorum parayı daha güzel oluyor

<Tıklayıp Üye Olun>

TurkOyun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akon' Alıntı:
belki saçma diceksiniz ama bu site paypal hesabı çalmak için bile olabilir adamlar direk paypal mailinizi girin diyor üye olurken çoguda paypal şifresi ile üye olur diye bekliyor olabilirler düşünülebilecek bir durum bence ne dersiniz?
siteye üye oldum 1 gün sonra paypal hesabım heklendi!!!!

akon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ben en başında böyle birşeyler sezmiştim eminimki her 100 kişiden en az 25 i aynı şifreyi giriyordur ama hayırlısı ne diyim

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
seekpire tekrar açılmış hesaplar duruyor ama arama kısmını göremedim. ingilizcesi ii olan bi arkadaş göz atabilirmi...

ödeme limitinide 6$ yapmışlar. 3$ var içerde zaten bugünde 3$ çıkartırım alabilirsek alırız ödemeyi :d

ayantas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Artık ödemede yapamazlar. Çünkü google banlamış galiba :)

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
06/21/06 After a nice little chat with google, we are back in action. We are up but, not able to search. Please be patient.

Diyorlar sitede.Forumda da;

No, no, I just got off the phone with google, they said I had to pull all of the ads off the website. I am looking into other programs as I type here

Yazmış admin..Forumda yazılan yazıda gugıl'dan banlandığı yazıyor sanırım..Sitede yazan yazıda ise, tekrar gugıl reklamlarını koyabilecekler sanırım..Bi süre sonra arama aktif olacakmış..

+

Hesaplar resetlenmeyecekmiş..

No they will not be reset

Kolay gelsin..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.