İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arizona, Utah...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Mevzu kime oy verdiğin değil zaten, kim gelirse gelsin değişen hiçbirşey olmayacak. Benim çocuğum olursa bir gün, benim geçtiğim yolların aynısında geçecek. O zaman başta X veya Y partisi olabilir. Sorun sistemde.

fRtkmR

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
14
Arizonadan girdik Partilerden çıktık :X :alkış:

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
sistemi degistiricek olan kim peki basimiza gecen degilmi?simdiye kadar kim rest cekti aha bu adam geldi bi iki kisiye rest cekti davosta one minute dedi halkin kahramani oldu peki perdenin oteki tarafindan nie kimse bakmiyor?oyak bank satildi benim guzel memletimde zonguldagimda erdemir satildi...tum kamu ozellestirilmeye gidiliyor sonra sorduklarin turkiyenin elinde ne var dendiginde hic denilecek ruhu sat olsun dsp taraftari degilim ama ecevit ne yapti tum dunyaya karsi ciktiii ve kibrisa asker cikardi muslumanlarin turklerin yaninda oldu irakda amerikalilar muslumanlarin kanini dokerken tum musluman alemi nerdeydi? burda bir banka hortumlansin tum dunya harekete geciyor halk ayaga kalkiyor..

bilmem izledinizmi cemyilmazin gosterisini hani hindistanlilar inege tapar skeci vardi ya olm bidahaki hayatinda kral olacaksin sen simdi surun repligi vardi...bizim turk milletine asirlardir soylenen vaat bu osmanli yeniden harekete gececek yakinda buyuk turkiye kurulacak simdi skinti cekicez ama ozaman tum skintilarimiz gecicek bumudr yani bizim turkler degismeli once sistem degil turkler degisince sistemde degisir...

unutmayiniz ki turkun turkden baska dostu olmadigi gibi turkun turkden baska dusmanida yoktur...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.