S
suikast
Misafir
Sevgili Arkadaşlar bundan 9 gün önce yuzuk.org sahibi ve abisi ile tanistim , bu arkadaslar ellerinde okey tavla satranc ayrica ekstradan daha 9 tane online oyun script i olduğunu söylediler , 500 YTL karşılığında sistemi bana kurabileceklerini söylediler , parayi iş bankası çengelköy hesabına EFT yaptım Cahide Ekşi adına , fakat bu dolandırıcı arkadaşlar beni listelerinden silmişler ve ignore etmişler tanıdık arkadaşlar soktum araya , onlarada parayı alamadık demişler ve onlarıda ignore etmişler , elimde Garanti Bankasının Dekontu var iki kez emaillerine bu dekontu gönderdim. 3 kez email ile rica ettim lütfen benimle bağlantıya geçin diye ,
Geçte olsa anladım bu arkadaşlar TAM BİR DOLANDIRICI arkadaşlar yuzuk.org sahibleri
[email protected] aynı zamanda [email protected]
[email protected]
Parayı Biz almadık diyorsanız buyrun Hodri Meydan gidelim Bankaya Beraber?
Bu kişilerin peşlerini adli makamlar aracılığı ilede bırakmıyacağım arkadaşlar astarı yüzünden pahalı da olsa bugun benim canımı yaktılar yarın sizlerin canınızı yakabilir bu dolandırıcılar!!!
Geçte olsa anladım bu arkadaşlar TAM BİR DOLANDIRICI arkadaşlar yuzuk.org sahibleri
[email protected] aynı zamanda [email protected]
[email protected]
Parayı Biz almadık diyorsanız buyrun Hodri Meydan gidelim Bankaya Beraber?
Bu kişilerin peşlerini adli makamlar aracılığı ilede bırakmıyacağım arkadaşlar astarı yüzünden pahalı da olsa bugun benim canımı yaktılar yarın sizlerin canınızı yakabilir bu dolandırıcılar!!!