İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadaşlar şuna bi el atın da bitsin ya:)

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamam tanışalım şu anda cyper sen ve ben aktifim,Ben üni 4,K.A.T.Ü machine engineer,yaş 20,memleket rize,şu anda yabancı bir şirkette part-time halkla ilişkiler ve tanıtım üzerine çalışıyorum,okulbitti,3o günlük stajın ardından özgürüm,yeni bir hayat beni bekliyor.Şimdilik buralarda takılıyorum.Bu arad seninb memleket neresi,işim gereği tr.gezmediğim yer neredeyse yok,selam

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu anda gezdiğim sitenin adresini veriyorum aramızda kalsın sağ taraftaki affiliate programları linkine tıkla ve ayrı bir dünya karşında olacak www.simplysearch4it.com selam

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkada?lar Clicksor yeni bir ?irket.yesup networka ba?l?.Bunlar?n biliosunuzdur belki bide popinads diye bide popup siteleri var.No-minimum fila kullan?or.Sadece ?unu söyliim size.Bunlar Türkleri sevmiyor,bide türk iplerden fazla t?kland???nda ödemezler buna garanti verebilirim.Clicksor daha 1.5 ayl?k maziye sahip.Her ay?n 25 inde ödemelerini ç?kart?yor.?uan account 40 usd filan.Ben sadece refferal linkini kullan?yorum.Google tarz? text reklamlar? var.Admini ile görü?mek isteyenler için bunu veriyim http://www.xearn.com/mylinks-viewcat-cid-31.html

H

hibrahim

Misafir
memleket bayburt ama herşey istabulda doğma buyume buralıyım hiç de gitmedim ilerde inşallah ben 2 yıllık elektronk okuyorum.. ilk sene bakalım inşallah seneye 4 yıllık bişeler olur... bu seneden bişe kalmadı bakalım:)...

H

hibrahim

Misafir
abi şu ana kadar gördüğüm butun popup sponsorlar ya tr ye ödemiyor yada trden gelen trafiğe diğer ülkelerden gelenlerin onda biri kadar bile ödemiyor... o yüzden eper yabancı trafiğe sahip değilseniz popup zor oluyor + görüğntü kirliliği...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üniversite dediğin hiçbirşey ,kendin ne öğrenirsen,benden sana nasihat kendin ne çalışırsan,ben sadece ünv.verilenle yetinseydim,şimdi iş bile bulamzadım,insanlartla tanışmayı seviyorum,onlarla ilgilenmek hoşuma gidiyor,Sadec aileme yük olamak için çalışmaya başladım,Bir alman firması zehr diye gemiler için parça falan iştegenelde bunun için sahil şehirlerinde çok bulunuyorum,valla işim süper haftada 1 il dışındayım,masraflarım şirketten 6 ayda 1 yutrdışına alm. gönderiyorlar bu yıl başladığım için 1 kere gitmek nasip oldu,adamlar işi biliyor,dehşet elemen yetştşrşyorlar,Eylülden sonra 6 aylık eğitim için gidiyorum.Elveda turkey.Ünv. başladığım zaman nasıl biteceğini düşünürdüm,1 bittikten sonra diğerleri su gibi geçiyor.Bu arad dediğim siteyi gezmeyi ihmal etme mutlaka gez sponsorlar hakkında çok detaylı açıklamalar var.slm

H

hibrahim

Misafir
gerçekten çok şanslısın karşına güzel insanlar çıkmış.... verdiğin siteyi dolaşıyorum şu anda...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar siteyi bir gezin gezdikten sonra ,sitelr hakkında yorumlarınızı alayım,genelde bu yutrdışı sitelerde çok iyi tanıtım yapıyorlar,ben her zaman bu tür sitelerle bilgi akışı sağlıyorum,bizim türk siteleri sadec 3-4 sponsoru yarı yamalak tanıtıyor,Bu arada siteyi nasip olursa cuma günü açacağım,tabii süper hizmetlerim olacak,gitmeden arkadaşlara biraz yardımımız dokunsun,Sitesi olmayan arkadaşlara 2.dereceden alan adlı 4t.com vs uzantılı ve 5 sayfa site vs.diğer hizmetler,Eğer siten yoksa hibrahim,sana bir tane yapalım,ücretsiz,sadec üye olduğun ve olmak istediğin sponsor siteleri belirtmen yeterli

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gerçekten öyle ,aslında ben çok zor okudum,okurken çalışmak zorundaydım,şimdi küçük emrah gibi oldu diyeceksin ama öyle,İnsanlara takılmadığın sürece basamakları birer birer çıkarsın,yok sen bana ne yaptın,o niye öyle vs.sebeplere fazla takılmadan hedefine koşacaksın.İlk başvurumda hemen kabul ettiler,ing.pek yoktu,şu anda da pek iyi sayılmaz,yazarım,anlarım fakat prat. az,bana kabul etmelerinin sebebi olarak,kişiliğimi gösterdiler,övünmek gibi olacak,bu tür şeylerden hoşlanmam ama,benle birlikte başvuran 150 kişinin en az 100 benden hem bilgi hem de dil olarak çok iyiydi,kısmet diyeyim.Şu anda memlektte köyde balkondayım,komşular beni deli sanacaklar,gecenin bu vaktinde balkonda ne yapılır,sadece yıldızları seyrediyorum,

H

hibrahim

Misafir
krake saolasın dostum ben şu aralar biraz yoğunum bir kaç hafta sonra iyice rahatlayacağım o zaman sadece bu işlerle uğraşıcam bir süre sen bana daha doğrusu sitene ödeme aldığın ppc leri veya o tip sponsorları yazarsan hem sana yararımız dokunur hemde kendimize...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hibrahim senin bu başlık kadar bu forumda hit alan olamdı herhalde,Birazdan ayrılacağım 15 dak.sonra ,Biraz chat gibi oldu ama artık idare edelim.Tanıştığıma memnun oldum,sana ilerki hayatında başarılar,her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum,sadece haber vermen yeterli...selam

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hibrahim siteyi açtığım zaman sana ödeme aldığım ve üye olmak istediklerimi söylerim,sen bunlara üye ol,bende senin üzerinde üye olurum ,iyice kazanmış olursun,Ünv.öğr ya hiç parası olmayacak yada çok parası,bu konuda san yardımcı olacağıma inanabilrsin,Çokça selam

H

hibrahim

Misafir
harbi öyle oldu dikkat çekici etkili reklam teknikleri:) görüşürüz...iyi geceler..

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cyper senden bir haber yok,küsmüsün,bir mesaj atarsan senle de vedalaşıp ayrılayım..selam sayfa 6 etti 10 az kaldı haydi gayret

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arad cyper senin izmitli olduğun yazıyor,senel hemşehride sayılırız,İzmiti çok iyi bilirim,2 senem ora geçti,tabii çocukken,şimdilerde pek sık uğrayamıyorum.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
ppc tarzı arama sponsoru olan arkadaşlar. linklerinizin tıklanmasını istiyorsanız yardımcı olabilirim. sadece kabul edilen ülkelerden gelecek trafik. isteyenler msn den veya buradan bana ulaşsın ben nereye nasıl reklam vermeniz gerektiği hakıında yardımcı olurum.

bol kazançlar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.