İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Artık yokum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bugün birşey paylaştım insaniyet namına. Daha önce Blinko reklamları için çok konu açıldı ama bazı arkadaşlara yaranamıyoruz nedense. Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok. Herkese iyi forumlar.

X

Xman

Misafir
Hocam olmaz öyle pireye kızıp yorgan yakmak, biyere göndermiyoruz biz seni biliyoruz gerisini boşver, sen bu forum için gereklisin, sakin kafayla tekrar düşün lütfen ;)

A

a.ışık

Misafir
üzüldüm gerçekten. bizim bir hatamız, kusurumuz olduysa affet.. :(

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
hayırdır draga bir link varmı nedir durum. Kim nedemiş ki anlamadım ben

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Senin burada kalıp paylaşıma devam etmen lazım.. Yoldan geri dönmen değil...
Biz dönenlerden olmadık sende olma...

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konuyu bilyor ve de olayın özü itibraiyle sana sonuna kadar hak veriyorum ancak boşver arkadaşım. Pire için yorgan yakma derim.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu arkadaş neden gidiyorsun ?
meydanı kızdıklarına bırakmak için mi?

dün çok aradığım halde linki bulamadım sen bana bunu hazır verdin.
flash reklamları sırf onların adreslerini bulamadım diye dün bloklamıştım bugün açtım (senin verdiğin adresleri filtreye yazdıktan sonra)

bırak sen kim ne derse desin doğru bildiğinden şaşma yoluna devam et

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bu arkadaş tek bir mesajıma yazmıyor. Genelde ilgili ilgisiz tüm mesajlarıma art niyetli yorum yazıyor. İnsan bir yerden sonra bıkıyor. Ani bir karar ile yazdım mesajı. Artık bu kişinin mesajlarını hiç yokmuş gibi sayıcam. Sakin ve rahat bir kafayla düşününce dediklerinizde haklısınız pire için yorgan yakılmaz. Bu ani kararımdan dolayı tüm iyinet üyelerinden özür diliyorum. ve Gokhans19 nickli kişinin konularıma cevap yazmamasını rica ediyorum. Konuyu sayın iyinet yönetimi kilitlerse sevinirim.

X

Xman

Misafir
Doğru kararı verdiğin için tebrikler, bizi paylaşımlarından mahrum bırakmadığın için sağol ;)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Doğru karar verdiğiniz için tebrik ederim.Ayrıca bu tarz problem yaşayan üyelerimiz bana pm ile ulaşsın.Sorunlarınızı elimizden geldiğince beraber çözmeye çalışalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.