Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün birşey paylaştım insaniyet namına. Daha önce Blinko reklamları için çok konu açıldı ama bazı arkadaşlara yaranamıyoruz nedense. Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok. Herkese iyi forumlar.
Hocam olmaz öyle pireye kızıp yorgan yakmak, biyere göndermiyoruz biz seni biliyoruz gerisini boşver, sen bu forum için gereklisin, sakin kafayla tekrar düşün lütfen
yahu arkadaş neden gidiyorsun ?
meydanı kızdıklarına bırakmak için mi?
dün çok aradığım halde linki bulamadım sen bana bunu hazır verdin.
flash reklamları sırf onların adreslerini bulamadım diye dün bloklamıştım bugün açtım (senin verdiğin adresleri filtreye yazdıktan sonra)
bırak sen kim ne derse desin doğru bildiğinden şaşma yoluna devam et
Bu arkadaş tek bir mesajıma yazmıyor. Genelde ilgili ilgisiz tüm mesajlarıma art niyetli yorum yazıyor. İnsan bir yerden sonra bıkıyor. Ani bir karar ile yazdım mesajı. Artık bu kişinin mesajlarını hiç yokmuş gibi sayıcam. Sakin ve rahat bir kafayla düşününce dediklerinizde haklısınız pire için yorgan yakılmaz. Bu ani kararımdan dolayı tüm iyinet üyelerinden özür diliyorum. ve Gokhans19 nickli kişinin konularıma cevap yazmamasını rica ediyorum. Konuyu sayın iyinet yönetimi kilitlerse sevinirim.
Doğru karar verdiğiniz için tebrik ederim.Ayrıca bu tarz problem yaşayan üyelerimiz bana pm ile ulaşsın.Sorunlarınızı elimizden geldiğince beraber çözmeye çalışalım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.