valla ben birine öyle bir yanıyorum ki...
o kim bilir nerede üşüyor
o kim bilir nerede üşüyor
beyler kızlar sizi bekler siz kızları beklersiniz böylece herkez yalnız kalıyo.Öncülüğü siz yapmalısınız yoksa onlar gelimyo.Ya bide şu kel bi adamın kitabı vardı çok merak etmiştim neler atıyo diye bilen varsa adını yazabilirmi (kadınları tavlamk üzerine)
+ izmirin kızları çokkk nazlıı yaa
bir kaç damla göz yaşınızı sol yanağınızın üstünden usulca silen fakat sağ yanağa erişemeyen sevgili, midenizin; özlemekten ve merak etmekten asit kovasına dönmesine isyankar suskunluğunu salan sevgili,
telefon kordonlarıyla sevişip, telefon kordonlarıyla sizi boğduktan sonra sessiz sakin ört bas eden sevgili, uzaklığa sığdırıp bakışlarını sizi tek bir hareketiyle çocukluğa taşıyan sevgili, parmak uçlarınıza sevginizi yükleyip fotoğraflarını aşındırdığınız sevgili, her sarılışın ilk sarılış olduğu sevgili, terminallere, garlara, hava alanlarına sessiz hıçkırıklarınızı, sevginizi kazıyan sevgili....
dediğin kitabı okudum sanırım adı "garantili kız tavlama sanatı" olması gerekir
gerçekten güzel bir kitap
Çok şey kaybetmişsin Aşk iğneli hatta çivili hatta ingiliz mıhlı Fıçıdır. Ancak genede hayatta içine girilmeden olmaz.bazı psikologlar aşkı hastalık olarak tasvir ediyolar çok ilginç ama öyle olarak ele alıp tedavi yöntemleri arıyolarmış.Ben aşık olmadım umarımda bi 20 yıl daha aşık olmam oluncada umarım imkansız biri için olmam
Aşık olmak mükemmel bir duygu. 1 yıldır manik depresifim. Ne aşık olabiliyorum, ne de mutlu olabiliyorum. Ne güzeldi o karşılıksız aşklar, tabi hep zor kişilere gidip aşık olur, onun için çabalardım. Depresyon öyle kötü bir şey ki insan yaşadığı hayattan hiçbir şey anlayamıyor. Her şey size yapmacık geliyor, ruhunuz daralıyor, bedeniniz ağırlaşıyor. Hep içinizde bir köşede mutsuzluk harekete geçmek için bekliyor. Her laftan alınıyor, eleştiriye gelemiyorsunuz. Aman diyim, bu evreye girerken kesin bir olayın etkisi oluyor. Yani yaşadığınız olay sizi depresyona sokuyor ve çıkın çıkabilirseniz.. bu yüzden hep dik durmaya çalışın. İpin ucu kaçarsa, bir daha sonunu getirmek kolay olmuyor.
Neyse konumuz aşktı. Umarım yine aşık olur, yine zor aşkların peşinden koştururum. Kendimi toplamak istiyorum, lakin neresinden başlasam bilmiyorum.
Aşık olabileceğim bir insana rast gelmedim bu zamana kadar
IRC de hatun kaldımı ki artık onlarda işi kaptılar baktılar IRC de iş yok forumlara takılmaya başladılar (birçok tanıdıgım bayan bu şekilde o yüzden biliyorum).
en cok hatun hangi IRC de sizce? söyleyinde takılalım sıkıldıkça dermişim