Bana biraz askerliği anlatırmısınız Az Kaldıda İlk gittiğimde ne yapmalıyım Nasıl Olmalıyım v.s gibi...
Bana biraz askerliği anlatırmısınız Az Kaldıda İlk gittiğimde ne yapmalıyım Nasıl Olmalıyım v.s gibi...
Ben web programlama mezunuyum havacı olursan kesinlikle bilgisayar başında olursun diyorlar doğrumu acaba
Ben web programlama mezunuyum havacı olursan kesinlikle bilgisayar başında olursun diyorlar doğrumu acaba
Peki çavuş'lar onbaşı'lar neye göre belirleniyor ???
Bilgisayar bildiğimi söylediğim için çok pişman oldum açıkcası, en iyi askerlik nöbet bence.
nöbette ancak cep telefonuyla geyik yaparsın, yükselen telefon faturası + soğuk yerdeysen, havada cabası. olurda yanında laptopunu götürürsün, o zaman nöbetler zevkli geçer, wireless'ı yakaladın mı, yayıl çimlere, gel keyfim gel.
ama yinede en güzeli yazıcılıktır. soğuk kış günlerinde bile sıcacık odada yazarsın birşeyler, karşında sadece sana ait olan bir bilgisayar, msn'in açık, bir yandan komutanın söylediği basit işleri yapıyorsun, diğer yandan, dream-weaver'da yeni siten için çalışıyorsun. birde çay söyleyip, yaktın mı sigaranı, krallar gibi geçer askerliğin.