Askerlik tecili ile ilgili bir kaç sorum olacak. Yardımcı olacaklar arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle durum şu öss girdikten sonra gidip askerliğimi tecil ettirdim ( Haziran 2006 )
Daha sonra 2 yıllık MYO da öğrenim görmeye başladım ve 2 yıl bitmesine rağmen okul uzadı ve diplomamamı alamadım. Şuan 3. sene kayıdımı yaptırmak istemiyorum.
Sorun şuki ben 2009 haziran öss ye girmek istiyorum. Bu arada askerlikle ilgili sorun olmaması için okul kayıdını devam etirmek dışında ne yapabilirim. Öss ye girdikten sonra aldığım tecil belgesinde bitiş "ocak 2009" yazıyor. ((haziran 2006 - ocak 2009))
Meslek yüksek okulunu bitirmeden bıraksam herhangi bir tecil hakkım olurmu.
Bu arada 86 doğumluyum.
(Not: Yarın askerlik şubesine gidicem zaten. Ama bi ön bilgi almak istedim. )
konuyu açacak uygun bir kategori bulamadığım için geyik bölümüne açtım.
Öncelikle durum şu öss girdikten sonra gidip askerliğimi tecil ettirdim ( Haziran 2006 )
Daha sonra 2 yıllık MYO da öğrenim görmeye başladım ve 2 yıl bitmesine rağmen okul uzadı ve diplomamamı alamadım. Şuan 3. sene kayıdımı yaptırmak istemiyorum.
Sorun şuki ben 2009 haziran öss ye girmek istiyorum. Bu arada askerlikle ilgili sorun olmaması için okul kayıdını devam etirmek dışında ne yapabilirim. Öss ye girdikten sonra aldığım tecil belgesinde bitiş "ocak 2009" yazıyor. ((haziran 2006 - ocak 2009))
Meslek yüksek okulunu bitirmeden bıraksam herhangi bir tecil hakkım olurmu.
Bu arada 86 doğumluyum.
(Not: Yarın askerlik şubesine gidicem zaten. Ama bi ön bilgi almak istedim. )
konuyu açacak uygun bir kategori bulamadığım için geyik bölümüne açtım.