- Reaction score
- 0
AK Partili Ulupınar, şöyle konuştu:
Dindar bir nesilden kime zarar gelir? Vatana, memlekete, dinine, kendisine, ailesine faydası olur. Ateist, dinsiz bir gençten hiç kimseye fayda gelmez.
Kafamızı gözümüzü de yarsalar, bıçak da sallasalar, kurşun da atsalar bu hafta 4+4+4 geçecek.
Sözlerini geçtğimiz aylar duymuştuk. Şimdi kısa bir değerlendirmeyide ben yapayım.
Ateist nesilin hiç bir şeye faydası yoktur diyor.
Ben bir ateistim. Eminim o dindarlardan daha fazla şey biliyorum. Bu ülkenin teknolojisi ve siyaseti için ilerde çok şey yapacağım fakat dindar değilim. Benden vatana millete hayır gelmez.
İşte vatana millete hayrı dokunanlara bakalım:
Ekli dosyayı görüntüle 4484
Evet şimdi din öğretmenlerinin verdiği derse bakalım:
İZMİRin Dikili İlçesinde lise öğrencisi 15 yaşındaki E.A. bir fırıncı ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeninin tecavüzüne uğradığını öne sürerek, ailesiyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kaynak
Size daha bir sürü dindar nesil , dindar öğreticiler gösterebilirim.
Şimdi tarihde ateistlere ve şimdiki ateistlere bir göz atalım.
[YOUTUBE]D99wUQkOID4[/YOUTUBE]
Bu videoda göreceksiniz. Şimdi birazcık daha yakından bakacağız.
Stephen Hawking İngiliz fizikçi ve evrenbilimci
Bill Gates Microsoft Kurucusu
Steve Jobs Apple Kurucusu
Mark Zuckerberg Facebook Kurucusu
Sizler susun ateistsiniz. Sizden bu dünyaya hiç bir hayır gelmez
Kaynak
Dindar bir nesilden kime zarar gelir? Vatana, memlekete, dinine, kendisine, ailesine faydası olur. Ateist, dinsiz bir gençten hiç kimseye fayda gelmez.
Kafamızı gözümüzü de yarsalar, bıçak da sallasalar, kurşun da atsalar bu hafta 4+4+4 geçecek.
Sözlerini geçtğimiz aylar duymuştuk. Şimdi kısa bir değerlendirmeyide ben yapayım.
Ateist nesilin hiç bir şeye faydası yoktur diyor.
Ben bir ateistim. Eminim o dindarlardan daha fazla şey biliyorum. Bu ülkenin teknolojisi ve siyaseti için ilerde çok şey yapacağım fakat dindar değilim. Benden vatana millete hayır gelmez.
İşte vatana millete hayrı dokunanlara bakalım:
Ekli dosyayı görüntüle 4484
Evet şimdi din öğretmenlerinin verdiği derse bakalım:
İZMİRin Dikili İlçesinde lise öğrencisi 15 yaşındaki E.A. bir fırıncı ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeninin tecavüzüne uğradığını öne sürerek, ailesiyle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kaynak
Size daha bir sürü dindar nesil , dindar öğreticiler gösterebilirim.
Şimdi tarihde ateistlere ve şimdiki ateistlere bir göz atalım.
[YOUTUBE]D99wUQkOID4[/YOUTUBE]
Bu videoda göreceksiniz. Şimdi birazcık daha yakından bakacağız.
Stephen Hawking İngiliz fizikçi ve evrenbilimci
Bill Gates Microsoft Kurucusu
Steve Jobs Apple Kurucusu
Mark Zuckerberg Facebook Kurucusu
Sizler susun ateistsiniz. Sizden bu dünyaya hiç bir hayır gelmez
Kaynak