B
BY_THUQ
Misafir
dün yarım saatte 300 e yakın adam geldi ziteye
Ben saatte 1000 tekil ziyaretci geldigini biliyorum. Kendim bizzat yasadim.BY_THUQ' Alıntı:dün yarım saatte 300 e yakın adam geldi ziteye
Geveze.at' Alıntı:Hitinden degisiklik olmaz cünkü
Sparmodus Aktiv
onu deaktivieren yapman lazim.
Ozaman hitler yagmaya basliyacaktir
bana sitesi kabul olmamış gibi geldi çünkü verdiği istatistik tablosunda bir ziyaretci bile sitesine gitmemiş gibi gözüküyor bence Eklotje sen bir sitenin kayıt olup olmadıgından emin olGeveze.at' Alıntı:@Eklotje
O kadar ziyaretci inan 1 saatte geliyor. Neden sana gelmedi bilmiyorum. Sanirim surfbar i biraz acik tutman gerekli. Onun haricinde ayriyeten bir ayar yok
LUGAS' Alıntı:bana sitesi kabul olmamış gibi geldi çünkü verdiği istatistik tablosunda bir ziyaretci bile sitesine gitmemiş gibi gözüküyor bence Eklotje sen bir sitenin kayıt olup olmadıgından emin ol
Site kabul edilmemisse hangi nedenden kabul edilmedigine bagli. Bilgi olmadan yorum yapmak cok zorEklotje' Alıntı:bu istatistik biligilerini bana tercüme edebilirmisin. Benim sayfama ziyaretci gelip gelmediğini hangi bölümde yazıyor, birde site kabul edilmemiş ise neşekilde bir yol izleyeceğimizi bana anlatabilirmisin Geveze.at
LUGAS' Alıntı:bana sitesi kabul olmamış gibi geldi çünkü verdiği istatistik tablosunda bir ziyaretci bile sitesine gitmemiş gibi gözüküyor bence Eklotje sen bir sitenin kayıt olup olmadıgından emin ol
öncelikle özür dilerim geç cvp yazdıgım için forumda bir çok bölüme baktıgım için göremedim bu siteyle ilgili soruların olursa bana özelime atarsan daha çabuk cvp veririmEklotje' Alıntı:Sie haben selber ersurft: 5092.5 Punkte
Sie haben 0 Refferals in der 1. Ebene + 0 Punkte
Sie haben 0 Refferals in der 2. Ebene + 0 Punkte
Bonusgutschriften (auch Punktetransfer) + 1444 Punkte
Sie haben 6773 Punkte verbraucht - 6773 Punkte
Abzüge (auch Userlinkbuchungen) - 0 Punkte
Guthaben: 0 Punkte
Im Tresor: 0 Punkte
GESAMT: 0 Punkte
Ihr Aktivitätsstatus: positiv (Ratio 10:9)
Öncelikle,Eklotje' Alıntı:Merhaba Geveze.at ,
ben bu siteye kayıt oldum fakat sizlerin buradaki anlattığı gibi binlerce falan ziyaretci artışı olmadı, artık olmasıda önemli değil zaten.
senden ricam ben kendimi bu kayıt olduğum sistemden nasıl silerim. Bana birşekilde ziyaretci yolluyor gibi (öyle 1000 lerce değil, 10 larca) olsada kendi bilgilerimi sistemden tamamen silmek ve bu yolladığı 10 larca ziyaretcininde gelmesini istemiyorum, Gerçek hitimi görmek istiyorum.
Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim, lütfen yardım edermisin.