Evet denedim fakat sorun devam ediyor.
Aslında tam olarak sorun şu.
Admin panelinde karakterlerle ilgili hiçbir problem yok.
Sadece mail adresine giden ticket bildirimlerinde türkçe karakterler çıkmıyor. (Ticket açıldı,ticketa cevap yazıldı,ticket kapatıldı vs..)
selamlar..
AWBS de paypali aktif ettim ama
%4 komisyonuda eklemesini istiyorum bunu nasil yapiyorduk anlaticak olan varmı
Bişiler eksik gibi ayarlarda eğer tüm ayarların sorunsuz olduğundan emin isen curl ve curlssl i ni test et sorunsuz çalıştığından emin ol
www.domainin.com/tools/curltest.php linki ile curl in sorunsuz çalışıp çalışmadığını test edebilirsin
Bilgilendirme için teşekkürler, gayet güzel bir döküman olmuş.
selamlar..
AWBS de paypali aktif ettim ama
%4 komisyonuda eklemesini istiyorum bunu nasil yapiyorduk anlaticak olan varmı
[B]The encoded file /home/xxx/public_html/install/install.php is corrupt.[/B]
selama rkadaşlar ben safe modu açmak zorunda kaldım makinede
bu seferde sürekli şu hatayı vermeye başladı email olarak geliyor
set_time_limit() [<a href='function.set-time-limit'>function.set-time-limit</a>]: Cannot set time limit in safe mode in <b>/home/buradaloginyazılı/public_html/tools/master_cron.php</b> on line <b>0</b><br />
bu hata sadece ben safe modu actiğimda gelmeye başladi
safe modu kapatmak istemiyorum ne yapmalıyım
Aynen bu problem bende de başladı.
AWBS kurulu olan domainde safe_mode ayarı zaten Off şekilde.
safe_mod = OFF iken şu hatayı vermez:
set_time_limit() [<a href='function.set-time-limit'>function.set-time-limit</a>]: Cannot set time limit in safe mode in <b>/home/buradaloginyazılı/public_html/tools/master_cron.php</b> on line <b>0</b><br />
şöyleki :
eğer safe_mod= ON yaptı iseniz safe_mod gereği set time limit fonksiyonu çalışmaz zaten alınan hatamesajında da belirtiliyor bu "Cannot set time limit in safe mode in"
awbs kurulu dizininize phpinfo dosyası atarak kontrol edin safe_mod = OF olduğunu ayrıca set_time_limit fonksiyonunun php.ini dosyanızda disable_functions ların içinde olmadığından emin olun
Ayrıca php.ini dosyanızda değişiklik yaptığınızda http nizi restart etmeniz gerektiğini unutmayın.
Authorization Required
This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Dizinlere şifre koyunca Problem oluyor..
2.7.5 e yeni geçtim.. Problem nedir acaba ?
AWBS sürüm güncellemesini sırası ile değilde
3 sürüm birden atlayarak yapsak sizce ne olur bir hasar oluşurmu acaba.?