Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Awbs Template

Creaop

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
Siteniize uygun templateler.
Fiyat 100$
Ornek : Önİzleme
2. Template
Fiyat:150$
Ornek site: Önİzleme
Paypal'la ödeme vardır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

OfisTech

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
1.temanın kullanılan hali bende vardır. www.ofistech.net ücretini verip aldım bu temayı online olarak inceleyebilirsiniz bazı yerleri değiştirdim o kadar fazla birşey yapmadım ama almak isteyen arkadaşlar Creop ArkadaŞımı tavsiye ederim

akineroglu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
Templatler güzel.Tasarim yapan firma başka yerden gif almaz herşeyi kendis yaratır.
Sıkça Sorulan Sorular İHS.com.tr
Msn destek : KB.com.tr
bu iki gif'ide kendin yapsaydın süper olabilirdi.Yinede en beğendiğim temalar arasında diyebilirim alacak olan var ise şuanda konusu açılan temayı komple alsın gerçekten değyor flash banner olsun üst banner kalite.

Efsane

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
53
Templatler güzel.Tasarim yapan firma başka yerden gif almaz herşeyi kendis yaratır.
Sıkça Sorulan Sorular İHS.com.tr
Msn destek : KB.com.tr
bu iki gif'ide kendin yapsaydın süper olabilirdi.Yinede en beğendiğim temalar arasında diyebilirim alacak olan var ise şuanda konusu açılan temayı komple alsın gerçekten değyor flash banner olsun üst banner kalite.

Flash olan kısımdada webizyum.com havası var gibi :)

ByBoss

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
13
temalar cokda güzel degil kimseyi kırmak amaclı degıl bu sozum kendı gorusum bılıyorsunuz guzellık gorecelı bır durum

Creaop

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
Kimse kırılmaz arkadasım merak etme:) Herkesin fikrine saygı duymak lazım ve fikrine saygı duyuyorum.