Olur abisi yazmam birdaha
Affedin biraz boyunu aşan cinste sözler veriyor arkadaşınız,
Daha öncede söylediğim gibi FDC nin müşterisi olmam ve zorunda kalmadıktan sonrada olmayacağım inşallah,
Sanırım arkadaşınızın verdiği sözleri kaynatmak amacı ile konuya mesaj yazdınız ancak burada arkadaşınızı verdiği sözleri yerine getirmesini bekliyoruz aksi taktirde Ahlaksızlık damgasını yiyecek kişi şahsıdır.
Arkadaşınıza söyleyin veya artık neyiniz oluyorsa Cihan bey,
Foruma mesaj yazarken ne yazdığını okusun %99.9 uptime garantisi veriyorum demekle olmaz bu işler varsa elinde bir veri bunuda yazması gerekiyor aksi taktirde ben ve benim gibi buna müdahele edecektir,
Siz hernekadarda kişiselleştirme diye bakıyorsanızda benim arkadaşınızın mesajlarına cevap vermemin sebebi arkadaşınızın yazdıklarına dikkat etmemesi ve ayrıntılı bilgi vermekten kaçınmasıdır aksi taktirde arkadaşınızla konuşmaktan hazzalıyor değilim
Yeniden aynı durum olursa neyazıkki aynı polemiklere tekrar girmek durumunda kalacağız arkadaşınızı uyarınız açacağı konulara server hakkında gerçek , kanıtlanabilir ve ayrıntılı bilgi yazsınki birdaha aynı duruma düşmeyelim,
Arkadaşınızın Ahlaklı davranıp verdiğimiz servislerin aynısını Ücretsiz olarak sunmasını bekliyoruz...
Syg.