İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ayda 5 Milyona Radyo Paketi

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
darXis' Alıntı:
zahir debelenme artık, satış yapacaksan yap başkasının satışına dil uzatıp durma, karar merci sen değilsin herkezin aklı, fikri ve zikri var. forumda boş boş mesaj atacağına iş yap da, piyasada bir yer edin sonra konuş ya da bırak hostingcilik oynamayı "Müşteri" gözüyle konuş. eminimki benim gibi, senin mesajlarından bıkan bir çok kişi var burda, yeter artık usandık!

Bir sen eksiktin zaten gelsende kadroyu tamamlasak diyoduk :p Hayırdır sana ne oluyor ??
Anlaşılan ucu sanada battı ...

Ugur CETIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugüne kadar kaçınız para ödemesi yaptı gerçek anlamda?

Anca lafta yiyorsunuz birbirinizi, iş sıkışınca cep telefonu kapatılır, 2. hatlar aktiftir ama müşteri bilmez, msn açılmaz yada gizli kalır...

Geyiği bırakında dolu şeylere bakın...

Batu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ugur CETIN' Alıntı:
Bugüne kadar kaçınız para ödemesi yaptı gerçek anlamda?

Anca lafta yiyorsunuz birbirinizi, iş sıkışınca cep telefonu kapatılır, 2. hatlar aktiftir ama müşteri bilmez, msn açılmaz yada gizli kalır...

Geyiği bırakında dolu şeylere bakın...

Kim için geçerli bu ? Hangi cep telefonu ?
Dakikhost 2 yıldır firma olarak hizmet vermektedir sayın Uğur ÇETİN.

Ugur CETIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Batu' Alıntı:
Kim için geçerli bu ? Hangi cep telefonu ?
Dakikhost 2 yıldır firma olarak hizmet vermektedir sayın Uğur ÇETİN.

Herhangi bir vergi levhası örneği yada fatura örneği koyabilirmisiniz seri numaralarını silerek?

Ha bu arada sitenizi inceledim herhangi bir firma adresi göremedim. Oradaki telefon numarası nedir? Ev telefonunuzmu?

Madem firmasınız bizde görelim. com.tr yada net.tr uzantılı adresinize rastlamadım forumda...

Ha eğer bunlar yoksa lütfen maliyeye gidip FİRMA kavramını sorun, açıklayan birisi çıkacaktır.

Immunity

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lütfen sadece alıcı olanlar yazsınlar. Kimseye düşmez firmamızın büyüklüğü ya da durumu. Ben verdiğim hizmete bakarım. Lütfen iyi ya da kötü yorumlarınızı gerekli bölümde yapınız. Müşteri olan varsa yazsın hizmet görsün, rakip varsa daha iyi kampanya yapsın. Rekabet yaratsın. Yeni fikirler üretip, hizmet sunun. Laf ebeliğinden bıktım artık. İşimi yapmak istiyorum, zamanımı çalıyorsunuz. Kalkıpta emeğimle oynamaya kalkmayın. Lütfen alıcı olanlar dışında kimse yazmasın. Her açtığım konuyu kirletiyorsunuz. Lütfen bu işi bırakın. Problemi olan varsa gelir MSN'de görüşür. Elli kere söyledim. Hala burada şov yapıyorsun Zahir. Gerçi ekleyenlerde buraya dönünce şova devam ediyor ya neyse. Herkese iyi ya da kötü yorumlarından dolayı tekrar teşekkür ederim.

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Immunity' Alıntı:
Lütfen sadece alıcı olanlar yazsınlar. Kimseye düşmez firmamızın büyüklüğü ya da durumu. Ben verdiğim hizmete bakarım. Lütfen iyi ya da kötü yorumlarınızı gerekli bölümde yapınız. Müşteri olan varsa yazsın hizmet görsün, rakip varsa daha iyi kampanya yapsın. Rekabet yaratsın. Yeni fikirler üretip, hizmet sunun. Laf ebeliğinden bıktım artık. İşimi yapmak istiyorum, zamanımı çalıyorsunuz. Kalkıpta emeğimle oynamaya kalkmayın. Lütfen alıcı olanlar dışında kimse yazmasın. Her açtığım konuyu kirletiyorsunuz. Lütfen bu işi bırakın. Problemi olan varsa gelir MSN'de görüşür. Elli kere söyledim. Hala burada şov yapıyorsun Zahir. Gerçi ekleyenlerde buraya dönünce şova devam ediyor ya neyse. Herkese iyi ya da kötü yorumlarından dolayı tekrar teşekkür ederim.

Eğer tartışma çıkmasını istemiyorsanız yapmanız gereken çok basit ,
Adam akıllı gerçek ,ispatlanabilir veriler ortaya koyarsın,
Server özelliklerini tam olarak yazarsın ,
Referanslarını belirtirsin,
Kimse sana karışmaz,

Gerçek dışı uptime oranları verirsen,
Referanslarını gizlersen,
Server özelliklerini vermekten kaçınırsan
Ozaman elbette bizlerin söyleyecekleri olacaktır,

Immunity

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zahir' Alıntı:
Eğer tartışma çıkmasını istemiyorsanız yapmanız gereken çok basit ,
Adam akıllı gerçek ,ispatlanabilir veriler ortaya koyarsın,
Server özelliklerini tam olarak yazarsın ,
Referanslarını belirtirsin,
Kimse sana karışmaz,

Gerçek dışı uptime oranları verirsen,
Referanslarını gizlersen,
Server özelliklerini vermekten kaçınırsan
Ozaman elbette bizlerin söyleyecekleri olacaktır,

http://www.dakikhost.com/referanslar.php

Batu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ugur CETIN' Alıntı:
Herhangi bir vergi levhası örneği yada fatura örneği koyabilirmisiniz seri numaralarını silerek?

Ha bu arada sitenizi inceledim herhangi bir firma adresi göremedim. Oradaki telefon numarası nedir? Ev telefonunuzmu?

Madem firmasınız bizde görelim. com.tr yada net.tr uzantılı adresinize rastlamadım forumda...

Ha eğer bunlar yoksa lütfen maliyeye gidip FİRMA kavramını sorun, açıklayan birisi çıkacaktır.

http://www.dakikhost.com/firma_bilgileri.php

Ayrıca,

http://www.dakikhost.com/referanslar.php
http://www.dakikhost.com/sunucu_ozellikleri.php
Network Uptime: http://www.hyperspin.com/publicrepo...okj9sdmQdKoNVvtJimIxMrg7X2+v6OMREj2Xcp6ih4bM

Dip not: Tek bir şey için teşekkür etmek istiyorum, bu bölümlere ihtiyacımız vardı fakat yoğunluk nedeniyle bir türlü fırsat bulamıyorduk. Sayenizde tümünü tamamlamış bulunuyoruz.

TEŞEKKÜRLER

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkürler,
bu şekilde yazılması hem sizin için hemde müşteriler açısından daha sağlıklı olacaktır,
hayırlı satışlar...

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
düzgün cevap verdiğiniz müddetçe elbette size birşey diyecek değiliz...

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Zahir çok gereksiz çırpınıyorsun. Başlığı 6 Sayfa Satışı engelleme hareketlerin doldurmuş. Alacak insan bile vazgeçmiştir , bravo başarmışsın...

Normal Bir user'ın bunu yapması bi dereceye kadar normal olabilirdi fakat başka bir hosting sahibinin bunları yapması bana satışı engelleme olarak geliyor.

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Satışın engelleneceğini sanmıyorum. Cihan'la konuştuğum kadar "Reklamın iyisi kötüsü olmuyor" :D yani bu konunu uzaması İmmunity için iyi ;)

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dreamz' Alıntı:
Zahir çok gereksiz çırpınıyorsun. Başlığı 6 Sayfa Satışı engelleme hareketlerin doldurmuş. Alacak insan bile vazgeçmiştir , bravo başarmışsın...

Normal Bir user'ın bunu yapması bi dereceye kadar normal olabilirdi fakat başka bir hosting sahibinin bunları yapması bana satışı engelleme olarak geliyor.

Pm gönderiyorum tartışmalara artık burada devam etmek istemiyorum , %99.9 uptime garantili Radyo almak isteyen alsın bakalım , Yanlışı söylemek karalama olarak adlandırılıyorya size söyleyecek laf bulamıyorum,
syg.

Batu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zahir' Alıntı:
Pm gönderiyorum tartışmalara artık burada devam etmek istemiyorum , %99.9 uptime garantili Radyo almak isteyen alsın bakalım , Yanlışı söylemek karalama olarak adlandırılıyorya size söyleyecek laf bulamıyorum,
syg.

Yanlış olduğuna sen karar veremezsin bunun. Kullanıcı kullanır, doğrular ya da senin söylediklerin gibi gelir burda yazar. Defalarca söyledim, kullanmadın bilmiyorsun, sen böyle bir hizmet almamışsın ama burda yazmaktan çekinmiyorsun hiç. Lütfen kendi çalıştığın yerlerle ya da verdiğin hizmetlerle kıyaslama. Ayrıca hyperspin network up oranlarını da aşağıda tekrar veriyorum. Dikkat edin, Eylül 2004'ten beri network uptime oranı. Bu oranlara, sizin değil, bunlar fdcserversın, %99.9 değil gibi yorum yapacak kişilerin de bu konulardan zerre kadar anlamadığını söyleyebilirim.

http://www.hyperspin.com/publicrepo...okj9sdmQdKoNVvtJimIxMrg7X2+v6OMREj2Xcp6ih4bM

zahir, lütfen açtığımız hiç bir başlık için mesaj yazma. Kendi mesajlarımızın altında senin yazılarını görmek istemiyoruz.

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yazılarına dikkat edersen tahrik etme amaçlıdır yazılarınız ,
yani amacınız sizinle laf kavgası yapacak kişiler bulmaktır , okadar kaşarlaşmışsınızki bu konuda sizi tebrik ediyorum utanmadan devam edin bakalım ,
sırada immunati midir nedir o var bekliyorum şaşırtın busefer beni ve batu bey siz yazın tekrar,
Sizin mesajlarınızın altına mesaj yazmaktan haz etmiyorum hatta iğrenir oldum , bukadar olabilir ancak hem suçlu hem güçlü önce %99.9 garantisi yazın daha sonra biz network garantisi demiştik e kıvırın , ne ala ne güzel memleket Layered %100 dedi diye bendemi %100 diyeceğim hiç reset atılmazmı bu makineye ,hiç saldırı olmazmı hardware firewall mı var bunlarda Google bile Ddos yerken sizin server okadarmı süper korunuyor utanın artık yazdıklarınızdan saçmaladıklarınız yeter artık ,

Ne yazarsanız yazın size cevap vermeyeceğim batu ve immunati kankiler mesaj yazabilmem için öncelikle SÖZÜNÜZÜN ARKASINDA DURACAK KADAR AHLAKLI DAVRANIN ve benim verdiğim Servisleri ÜCRETSİZ dağıtın , buraları koyu yazıyorum görebilesiniz anlayabilesiniz diye yine aynı lafları tekrarlayacaksınız biliyorum size iyi eğlenceler , Biriniz çalar diğeriniz oynar artık burda...

Batu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Biz verdiğimiz tüm vaatleri yerine getiriyoruz. Kullananlar da gayet iyi bilirler, burada yorumlayacak ne kapasiteye ne de bilgiye sahipsiniz.

Ayrıca konuştuğunuz kelimelere dikkat edin, sizin 40 yıllık ahbabınız yok burada.

webabi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reklam Böyle Yapılır !!!!

Bunca mesaj yazılmış..... Ama sadece boş mesajlar diyorum.... ve Dakikhost burda sadece bir ters reklam uygulması kurbanı olmuş onların adına üzüldüm...

Birileri dakikhost üzerinden oldukça iyi reklamını yapmış ve yapan kişi ve kişileri de ayrıca tebrik ediyorum....

Bize göre belli olgunluğa ulaşmış firmaların ve hosting kuruluşlarının böyle bir oyuna gelmemeleri gerekirdirdi... Bu konuda dakikhostta suçludur, neden derseniz bir kısım kimsenin değişik reklam yöntemine maruz kalmıştır ve onlarda bu oyuna kanmıştır...

Webabi ailesi olarak izlediğimiz kadarı ile dakikhost hosting ve reseller hosting ve sunucu satışı konusunda canını dişine takıp deyimine uygun bir davranış sergilemaktedir... Çok kısa zamanda çok yol kaydettiler... ve Türkiyede bir çok colocation sağlayan firmalardan, çok daha fazla server sahibidirler...

Lütfen birilerine eleştiri veya buna benzer bilgi vermek istediğinizde o firma ile tam kesin ve full bilgi ile donatılmış olun....

Yoksa çamur at izi kalsın mantığı çok ama çok yanlıştır....

ve şunu asla unutmayınız............

HEPİMİZ AYNI YOLDAN YÜRÜDÜK...........

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
webabi' Alıntı:
HEPİMİZ AYNI YOLDAN YÜRÜDÜK...........

Cevap yazmiyim diyorum ancak zorla yazdırıyorsunuz ,

Nedendir bilinmez benim mesajlarıma hep FDC server kullananlar FDC Servers satanlar cevap veriyor büyük olasılıkla Batu ve İmmuniti kankilerden alıyorsunuzdur , yazılanları okumuşsunuz ancak konuyu anlamamışsınız konumuz %99.9 Uptime garantisi verilmesi ve bunun ispatlanamamasıdır, yani haybeye bir garanti verilmesi söz konusudur, Sizde bunu savunuyorsanız bilelim buna göre hareket edelim,

Ayrıca son yazdığınız şeyi anlamadım Hepimiz aynı yoldan Yürüdük diyorsunuz bana suçlamalarda bulunduktan sonra, Sizler bu yollardan yürümüş olabilirsiniz ancak benim yolum bu yoldan yürüyelerden çok farklıdır,

Yalana alışmış diller doğruyu görünce şaşırıp kalıyor anlayışla karşılamak gerek,

Konuyu %99.9 Uptime garantisi verilip verilemeyeceği konusundan uzaklaştıranlar utansın...

Mevlam hepimize helal lokma kazanmayı nasip etsin...

webabi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Webabi Fdc den Server Kullanıyor...

Webabi olarak tüm serverlerimiz Ev1 de barınmaktadır.. Sadece yapılan haksız bir eleştiri için yazma gereği duyduk hepsi bu....

Webabi ailesi olarak bu saatten sonra kimseye çanak tutacak bir halimiz yoktur. Webabi yi bilen bilir...

Forumlarda hiç bir tartışma ortamına girilmemiştir. Sadece ders vermek adına yazılar yazılmıştır....

Örnek : Awbs dersleri http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=28155

Saygılarımızla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.