yazılarına dikkat edersen tahrik etme amaçlıdır yazılarınız ,
yani amacınız sizinle laf kavgası yapacak kişiler bulmaktır , okadar kaşarlaşmışsınızki bu konuda sizi tebrik ediyorum utanmadan devam edin bakalım ,
sırada immunati midir nedir o var bekliyorum şaşırtın busefer beni ve batu bey siz yazın tekrar,
Sizin mesajlarınızın altına mesaj yazmaktan haz etmiyorum hatta iğrenir oldum , bukadar olabilir ancak hem suçlu hem güçlü önce %99.9 garantisi yazın daha sonra biz network garantisi demiştik e kıvırın , ne ala ne güzel memleket Layered %100 dedi diye bendemi %100 diyeceğim hiç reset atılmazmı bu makineye ,hiç saldırı olmazmı hardware firewall mı var bunlarda Google bile Ddos yerken sizin server okadarmı süper korunuyor utanın artık yazdıklarınızdan saçmaladıklarınız yeter artık ,
Ne yazarsanız yazın size cevap vermeyeceğim batu ve immunati kankiler mesaj yazabilmem için öncelikle SÖZÜNÜZÜN ARKASINDA DURACAK KADAR AHLAKLI DAVRANIN ve benim verdiğim Servisleri ÜCRETSİZ dağıtın , buraları koyu yazıyorum görebilesiniz anlayabilesiniz diye yine aynı lafları tekrarlayacaksınız biliyorum size iyi eğlenceler , Biriniz çalar diğeriniz oynar artık burda...