Haber içerikli PR 4, Haziran ayında 113.462 gösterim yapmış, Temmuz ayında 1.350.000 gösterim yapmış (ve yapmaya devam eden), her geçen saniye hiti artan blog siteme uygun fiyatlara reklam alıyorum.
Reklamların süresi 1 aydır. Eğer iki taraf da memnun kalırsa reklam süresi uzatılabilir. Ama anlaşma her ay yenilenecektir. Reklam vermek isteyen sitenin içeriği düzgün olmalıdır, çöp ve amaçsız siteler, yasadışı/absürt vb. siteler kabul edilmez.
Reklam olanakları aşağıdaki gibidir:
Text reklam: 60 ytl
Banner : 175 ytl
eğer zone.org üyesiyseniz text reklam 50 ytl, banner reklam da 150ytl'dir.
Acil paraya ihtiyacım olduğu için bu şekilde bir reklam olanağı sağlayabiliyorum. Gerçekten ciddi olan alıcı arkadaşlar bana PM atabilir veya iletisim[@]hitman.gen.tr adresine e-posta gönderebilir veya msn[@]hitman.gen.tr adresini kullanarak online görüşebilirler. Diğer arkadaşlar lütfen sitenin adını bile sormasınlar.
ilgi ve alakanız için teşekkürler.
diğer ek bilgiler:
Link satılacak site : PM veya e-posta atınız.
Domain yaşı : henüz yaşı dolmadı.
PageRank değeri ( Check link ile beraber ) : 4
Satışa çıkarılan link sayısı : şu anda 2 adet var. maksimum 5 olur.
EDİT: itrader'i sadece 5 ve üzeri arkadaşlarla alışveriş yapacağım. Forum yetkilileri için bu geçerli değildir.
Reklamların süresi 1 aydır. Eğer iki taraf da memnun kalırsa reklam süresi uzatılabilir. Ama anlaşma her ay yenilenecektir. Reklam vermek isteyen sitenin içeriği düzgün olmalıdır, çöp ve amaçsız siteler, yasadışı/absürt vb. siteler kabul edilmez.
Reklam olanakları aşağıdaki gibidir:
Text reklam: 60 ytl
Banner : 175 ytl
eğer zone.org üyesiyseniz text reklam 50 ytl, banner reklam da 150ytl'dir.
Acil paraya ihtiyacım olduğu için bu şekilde bir reklam olanağı sağlayabiliyorum. Gerçekten ciddi olan alıcı arkadaşlar bana PM atabilir veya iletisim[@]hitman.gen.tr adresine e-posta gönderebilir veya msn[@]hitman.gen.tr adresini kullanarak online görüşebilirler. Diğer arkadaşlar lütfen sitenin adını bile sormasınlar.
ilgi ve alakanız için teşekkürler.
diğer ek bilgiler:
Link satılacak site : PM veya e-posta atınız.
Domain yaşı : henüz yaşı dolmadı.
PageRank değeri ( Check link ile beraber ) : 4
Satışa çıkarılan link sayısı : şu anda 2 adet var. maksimum 5 olur.
EDİT: itrader'i sadece 5 ve üzeri arkadaşlarla alışveriş yapacağım. Forum yetkilileri için bu geçerli değildir.