İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aylık 1.350.000 gösterim sadece 50 ytl, sınırlı sayıda

Mehmet Tahta

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Haber içerikli PR 4, Haziran ayında 113.462 gösterim yapmış, Temmuz ayında 1.350.000 gösterim yapmış (ve yapmaya devam eden), her geçen saniye hiti artan blog siteme uygun fiyatlara reklam alıyorum.
Reklamların süresi 1 aydır. Eğer iki taraf da memnun kalırsa reklam süresi uzatılabilir. Ama anlaşma her ay yenilenecektir. Reklam vermek isteyen sitenin içeriği düzgün olmalıdır, çöp ve amaçsız siteler, yasadışı/absürt vb. siteler kabul edilmez.

Reklam olanakları aşağıdaki gibidir:
Text reklam: 60 ytl
Banner : 175 ytl

eğer zone.org üyesiyseniz text reklam 50 ytl, banner reklam da 150ytl'dir.

Acil paraya ihtiyacım olduğu için bu şekilde bir reklam olanağı sağlayabiliyorum. Gerçekten ciddi olan alıcı arkadaşlar bana PM atabilir veya iletisim[@]hitman.gen.tr adresine e-posta gönderebilir veya msn[@]hitman.gen.tr adresini kullanarak online görüşebilirler. Diğer arkadaşlar lütfen sitenin adını bile sormasınlar.

ilgi ve alakanız için teşekkürler.

diğer ek bilgiler:

Link satılacak site : PM veya e-posta atınız.
Domain yaşı : henüz yaşı dolmadı.
PageRank değeri ( Check link ile beraber ) : 4
Satışa çıkarılan link sayısı : şu anda 2 adet var. maksimum 5 olur.

EDİT: itrader'i sadece 5 ve üzeri arkadaşlarla alışveriş yapacağım. Forum yetkilileri için bu geçerli değildir.

Mehmet Tahta

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konuyu editledim. Itrader'i 5 ve üzeri arkadaşlarla alışveriş yapacağım ne yazık ki donjuanyasin, özür dilerim.

Mehmet Tahta

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 text link daha satılmıştır. 1 tane daha satacağım ve text linkler bitecek, sadece 1 adet banner kalacak.
bu reklam sadece 2 forumda konu olarak açılmıştır, birdahaki nete girişimde hangi forumdaki kişi önce mesaj atmışsa onunla görüşeceğim (haksızlık olmaması için)
(hoş gerçi şimdi yatmıyorum ama, yaklaşık 1 saate yatağımda olurum sanırım. extradan post atmak zorunda kalmayım diye iki haberi birleştireyim dedim.)

iyi çalışmalar.

Mehmet Tahta

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
banner da satildi arkadaslar.

su anda sadece 1 adet text link satacagim. ilgilenenler iletisim kursunlar lutfen.

tesekkurler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.