Site adresi (Kişi isterse adresi ilgilisine ö.m ile verebilir): pm ile sadece ciddi alıcılara gönderilecektir.
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 1000ytl
Sitenin aylık getirisi: 100$ ads
Sitenin açılış tarihi: 6 7 ay önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: bilgisayar forumu
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1K - Analytics
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1yaşında domain- Pr2 - Gpr6 - 449 Backlinks ( yüksek prli sitelerden çoğu )
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Full
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Vbulletin yıllık lisansı var.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: 2008/02
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOk.
Forum ile ilgilenemediğim ve yakında askere gideceğim için satıyorum geleceği olan bi site vbulletin-zoints ve zoints tag kuruludur tag sistemi yeni kuruldu forumda sadece 500 konu ve 600mesaj var dediğim gibi ilgilenemiyorum ilgi olursa ne kadar kazanç olacağını tahmin edebilirsiniz.Ayrıca domain alanında jenerik sayılır prsi 2 ama ilk güncellemede min pr5 olur.Domain isimtescildedir 2008/08e kadar kayıtlıdır domain şuan bir yaşındadır.
Alanında hit gelebilecek kelimelerde ilk sayfalardadır biraz kasılırsa dahada üstlere çıkıp hiti 2ye katlana bilir ( kelimelerde potansiyel var ).
İlgilenenler için msn adresim : [email protected] ( meraktan adresi sormak için eklemeyin lütfen. )
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 1000ytl
Sitenin aylık getirisi: 100$ ads
Sitenin açılış tarihi: 6 7 ay önce
Kategori, sitenin içeriği nedir: bilgisayar forumu
Günlük hit sayısı, kaynak link: 1K - Analytics
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1yaşında domain- Pr2 - Gpr6 - 449 Backlinks ( yüksek prli sitelerden çoğu )
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Full
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Vbulletin yıllık lisansı var.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: 2008/02
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOk.
Forum ile ilgilenemediğim ve yakında askere gideceğim için satıyorum geleceği olan bi site vbulletin-zoints ve zoints tag kuruludur tag sistemi yeni kuruldu forumda sadece 500 konu ve 600mesaj var dediğim gibi ilgilenemiyorum ilgi olursa ne kadar kazanç olacağını tahmin edebilirsiniz.Ayrıca domain alanında jenerik sayılır prsi 2 ama ilk güncellemede min pr5 olur.Domain isimtescildedir 2008/08e kadar kayıtlıdır domain şuan bir yaşındadır.
Alanında hit gelebilecek kelimelerde ilk sayfalardadır biraz kasılırsa dahada üstlere çıkıp hiti 2ye katlana bilir ( kelimelerde potansiyel var ).
İlgilenenler için msn adresim : [email protected] ( meraktan adresi sormak için eklemeyin lütfen. )