Beyefendi ;
Zararina satma gibi 1 durum olabilirmi yapmayin lutfen , ticaretten ne kadar anladiginizada supheliyim 300mbit hattin maliyetini 200mbit ile karsilayabiliyorsak geriye kalan 100mbit hattimiz ile vatandaslarimiza 1 kapmanya yaptiysak bunun neresi elestrilecek 1 durum sahsen cozemedim , Nixcon adli datacenterin elbette vermesinden kusku duyarim bir musteri olsam nedenmi ;
1-Datacenter acik adresi mevcutmu
2-Sabaha karsi 5'de telefon ettiginizde datacenter'de telefona bakan varmi yokmu yoksa nasil ciddi operasyonlar yapilabilir
3-Her sunucu icin 10mbit taban baglanti , aylik "limitsiz trafik" veriliyor dikkatini cekerim her sunucu icin.
Simdi bizim sagladigimiz hizmete gelelim ;
1-Datacenterimizin acik kimligi mevcut bizim kartlarimiz acik.
2-Her turlu riskli operasyonlariniz yapilabilir , istediginiz saat'de istediginiz sekilde ulasabilirsiniz.
3-DİKKATİNİZİ CEKİYORUM BU SATİSİMİZ STOKLAR İLE SİNİRLİDİR HER ZAMAN STANDART OLARAK VERDİGİMİZ BİR HİZMET DEGİLDİR.
Siz nixcon ile calisiyor olabilirsiniz memnunsunuzda sorununuz yok , bazi sorularim var cevap istiyorum diyorsunuz size cevablarinizi aciklayici sekilde veriyoruz dahada olmadi buyrun gelin yuzyuze konusalim diyoruz , daha ne yapabiliriz sizin icin , isterseniz siz telefonunuzu ozel mesaj ile iletin biz sorularinizi canli olarak yanitlamaya calisalim , ve lutfen datacenter yada hizmet mukayesine girmeyelim , hizmetimizden kuskunuz varsa almayin faydalanmayin , basligimizda stoklarla sinirlidir ibaresi yer almaktadir yani bu nedemektir bu kampanya sinirlidir , belirli bir satisdan sonra durdurulacaktir , yani ticaret mantelesine bakarsak , bos'da duran 50mbit 100mbit yada 500mbit hattimiz icin 1 kampanyadir , ayrica Nixcon ile ayni fiyata hizmet vermiyoruz "10mbit taban baglanti aylik limitsiz trafik" gibi 1 ozellik bizde gorebildinizmi lutfen dikkatli inceleyiniz.
Saygilarimizla