İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aylik 1TB trafikli yurtici sunucular 100$ baslayan fiyatlarla

Mask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sayın abacus;
vermiş olduğunuz kısa ve net cevap için teşekkür ederim

Saygılarımla

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her ne kadar tatmin edici cevaplar alamasam da vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

Ancak lütfen sizi karalamaya çalıştığımı düşünmeyin.Ben bu hizmetlerin verilebileceğini biliyorum.Çünkü ben de aynı hizmeti alıyorum.Ben sadece sizin bizi anlamanızı istedim.Galiba da bunu başardım.Sinirlenmeniz bunu gösteriyor.Çünkü kalitesini çok iyi bilmemize rağmen birileri bize Nixcon hakkında böyle sorular sordukça biz de sizinle aynı duruma düşüyoruz.

Eğer sizi kırdıysam da özür dilerim.İyi satışlar.

XYZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Keşke nixcon'da cevap verse.
İyi satışlar.

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abacus' Alıntı:
Sayin Cem Adak , gayet guzel 1 sekilde 10mbit hattin 3TB trafik edecegini hesapliyor ve biliyorken asagidaki 2'lemeyi aciklarmisiniz ;

-Unmetered Bandwidth
-Taban Bağlantı: 10mbps

yani sizinde dediginiz gibi , 10mbit hat 3TB trafige esitse , unmetered (turkcesi : metresiz , limitsiz demektir) bandwidth veriliyor burada 1 kavram sorunu var ve ustune basarak soylemem gerekirse , Nixcon 4 ay once , 2mbit hat + 1TB trafik vermis olabilir bizde bunu elestirmis olabiliriz elestirdikde , bir musteri gozuyle yaklastigimda suphelerim gayet tabi olacaktir , adresi belli olmayan ripe kayitlarinda bir uganda gozuken bir turkiye gozuken bir israil gozuken , gecenin 4'unde bir aciliyet iceren 1 problem oldugunda telefonla ulasamiyorsam (belki o an internet baglantim mevcut degil ticket acamiyorum acamayacagim..) datamerkeziyle nasil ciddi operasyonlar yurutebilirim , ve tekrar soyluyorum bu hizmet sinirli ve stokludur , bu fiyatlara nasil bu hizmeti verdigimizde gayet tatmin edici sekilde aciklamis bulunuyorken lutfen "buzagi" aramayalim.

Saygilarimizla

malesef ingilizcenizde problem var unmetered metresiz limitsiz degil ölcülmeyen demektir yani 10mbps baglantıyla yapabiliceginiz maximum trafigi yapabilirsiniz :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.