Turkce'yi kullanamiyor olabilir . hatali kelimeler kullaniyor olabilir ama en azindan senin gibi host sitesinde ana linkler arasina "SOHBET" koymamis. (
www.hostbank24.net )
ozelestiri yapmadan baskalarini elestirmek hicte hos degil .
Ayrica dikkat ediyorumda tum basliklarin altina alakasiz alakasiz yazi yazarak mesaj sayini artirmaya ve reklam yapmaya calisiyorsun
He Allahım yarabbim..Allah size akıl fikir versin hocam
madem beni bu kadar takip ettin neden dikkat etmedin ben delilsiz konuşanları hemen bir çukur kazıp içine doldururum ..Bunu farkedemedinmi ?
Hemen başlıyorum ..ne demek arkadaşım türkçeyi kullanamıyor..Hangi dil bu adamın anadili ? türkçe değilmi ?
ne iş yapıyor bu ( yada yaptığını zannediyor ? )
Hosting !!
Yani ciddiyet gereken bir iş.Herşeyden önce ticaret yapıyorsun kardeşim..Güven vereceksin .En ufak bir açığında hemen seni alt etmeye çalışırlar..Ki sen kalkmış bana en son yapılacak yazım hatasından bahsediyorsun..
profesyenel ..yok daha neler..
2.
Hocam dikkat ettinmi hiç o sohbet in altında ne var nereye gidiyor ?
merak edip tıkladınmı hiç ? Varmı acaba link altında merak ettinmi ?
HAYIR !
www.hostbank24.net üstte sohbet yazıyor..O sohbet online destek hattı için yol dur..Şu anda hazırlamaktayız ..Bilmem bilirmisin nedir destek hattı ?
Hadi sohbet sitesine gitse orası diyeceğim ki evet bu adam haklı..Ama bilmiyorum ne kadar BİLİNÇLİ düşünüyorsunuz ve yazıyorsunuz ..
3.
Demek alakasız cevaplar yazıyorum
git şimdi bütün yazılarımı incele..1 adet konuyla alakasız ve gereksiz bulursan ben bu işi bırakacağım.
NE için biz buradayız? Paylaşımcı olmak ve ürünümüzü sunmak için. Gerektiği yerde paylaşımcı oluyorum GErektiği Yerde tanıtım.Yanlışmıdır Yaptığımız !
Tüm başlıklara yazı yazıp katılımcı olmam forumda sürekli aktif olmam Doğruları söylüyor olmam sanırım bazı arkadaşlarımızı dikkatini çekti ki göze batıyoruz..
Sonuç olarak,
Düşünmeden yazma ,Araştırmadan yazma,Bilmeden yazma .
iyi düşün kardeşim bu cevap sana ve diğer arkadaşlara örnek teşkil eder umarım daha dikkatli olurlar..Kanıt delil olmadan konuşmazlar Hele benim hakkımda.. ki seni araştırmaya başlamadım ve sana karşı bir yorumda yapmadım..
Ben nedensiz ispatsız konuşmam.Konuşanıda Sevmem..
Saygı ve Sevgi ile..