İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aylık 3000TL Gelirli - Basit E-ticaret sitesi 500TL'ye Satılık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi: http://nefiskampanya.com
İstenen minimum fiyat: 500
Sitenin açılış tarihi: 10/01/2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: e-ticaret
Günlük hit sayısı, kaynak link: 200
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahilmidir: evet
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:evet
Yazılım Lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok

merhaba arkadaşlar basit kapıda ödemeli ürün gönderen e-ticaret sitemi satıyorum. Sitenin tüm hiti adwords kaynaklıdır. Satma nedenim okul için paraya ihtiyaç var ayrıca daha büyük bir projeye girmem.

Alan arkadaşa ürünü nasıl satacağı konusunda bilgilendireceğim. Günde ortalama 3 -4 sipariş gelir her satıştan 25 - 30 tl kazanırsınız reklam masraflarını ve giderleri düştükten sonra.

Ayrıca ürünü alabileceğiniz toptancının numarasınıda vericem ürünün piyasa satış fiyatı 69 TL'dir. Toptancı fiyatı tanesi 30 TL'dir.

Siz istediğiniz fiyata satabilirsiniz sitenizi ona göre ayarlayıp teslim ederim. Ayrıca kapıda ödemeli satabilmek için gerekli olan tek şey ptt'ye gidip posta çeki hesabını açtırmanız kargo gönderirken posta çeki hesabınızı yazıcaksınız ve sattığınız adam ürünü aldığında para direk hesabınıza geçmektedir. Posta çeki hesabını 10 dk'da açıyorlar :)

Site tasarımını başka bir siteyi taklit ederek yaptım bilginiz olsun :)

Sitenin çalışma sistemi.
Müşteriyi facebook veya adwords'a reklam vererek çekersiniz. Müşteri forma ad,soyad,telefon ve teslimat adresini girdikten sonra sipariş sizin mail adresinize gelir sizde numarayı arayarak siparişi onaylatırsınız ve ürünü ptt ile gönderirsiniz bu kadar basit ve kazançlı.

Ortalama günlük harcayacağınız reklam ücreti 20 TL'dir. (Her 30 ziyaretçiden bir sipariş gelir. )

Bu harcama ile 3-4 sipariş gelir. Reklam giderleri ve ürün masrafı çıkartıldıktan sonra size kalan net kazanç günde 100 civarındadır

Alan arkadaşa satış konusunda her desteği vericem ;)

iletişim: [email protected]

İstediğim fiyat 500'dür. İlk gelen alır:) Şimdiden hayırlı olsun

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
yani baltalamak oluyor ceza bile alabilirim ama yok artık .Bu indexe bi resim ve form koyup adworsle hiti çektiğini söyleyip 500 den açık arttırmayı başlatıyorsun .Bideee 3000 tl geliri var diyorsun...Yok artık diyorum başka birşey demiyorum.

T

trgy

Misafir
yani baltalamak oluyor ceza bile alabilirim ama yok artık .Bu indexe bi resim ve form koyup adworsle hiti çektiğini söyleyip 500 den açık arttırmayı başlatıyorsun .Bideee 3000 tl geliri var diyorsun...Yok artık diyorum başka birşey demiyorum.

Böyle yorum yapacağınıza arkadaşa sorabilirsiniz gelir kanıtlarını koyabilir misiniz ya da alacaksanız geliri kanıtlar mısınız diyebilirsiniz. Bu şekilde yazdığınız dediğiniz gibi doğru olmamış. Alacak kişi zaten kanıtlarını ister. Gelir kanıtı olmadan birşeye para veren olmaz diye tahmin ediyorum.

Satış yapan kişiye ise şöyle bir sorum olacak.

günde 100 Tl kazanan bir siteyi 500 TL ye neden satar ki bir kişi onu merak ettim açıkçası. 5 gün burada satacağınıza 5 gün daha fazla çalışsanız eminim parayı çıkarabilirsiniz.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sorulması gereken asıl soru şu, bu sitenin satışının ardından rekabet-etmeme anlaşması imzalar mısınız? Aynı ürünleri satan 2. bir site açmayacağınıza dair?

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar sitenin tasarımına neden takıldığınız ki? amaç zaten müşterinin adresini alıp ürünü yollamak ptt faturalarımda elimde şimdi ptt posta çeki hesabımdan bir ss alıp atıyorum. Uygun fiyata vermemin nedeni bu site basit bir sistemdir bir şeyi yoktur sitenin zaten ziyaretçiler adwords kaynaklı organik hit olsan tamam diyeceğimde:) Şimdi ben 15 bin fiyat biçsem yine tepki gösterecektiniz ne hiti var ne bir şeyi diye:)

alın 1 günlük kazanç ptt hesabından görüntü
1zvevrq.png

fiyatı gün içinde 89 yaptığım için bir satış 89'dan olmuştur 1-2 tl eksik olmasının nedeni kesintiler
faturalarıda tek tek çekmeme gerek yok isterseniz barkod numalarını kontrol edebilirsiniz;)

ayrıca sitenin tasarımına kusur bulanlar dandik bir alışveriş scripti kursam dahamı iyi olur gözünüzde?

bu site amaç değil araçtır sadece takıldınız tek sayfa oluşuna:)

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ben şu anda çıkıyorum satın almak isteyenler veya teklif vermek isteyenler [email protected] adresine mail atsın

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar fiyatı 300 yaptım acil para gerek yarına ilk gelen alır hayırlı olsun:)

sitenin hostingi de ücretsizdir

T

trgy

Misafir
Detayları anlatacaksan alıyorum. Ürünü nerden alacağız? Fatura işi ne olacak vs..

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Detayları anlatacaksan alıyorum. Ürünü nerden alacağız? Fatura işi ne olacak vs..
ürünü toptancıdan alacaksınız bu üründe fatura yok o kadar sattım kimsede istemedi zaten ek olarak posta çeki hesabı yeterli sadece isterseniz pmden mail adresinizi verin görüşelim. PTT ürün vergisini kendisi kesiyor parayı aktarırken zaten yani tüm herşey yasal

T

trgy

Misafir
Gönderdim. Fatura işlemini tam anlamadan alamam onun detaylarını görüşeceğim.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
satış devam ediyor bilginize:)

site bu akşam satılmazsa iptal kendim bu işe devam edicem yine parayıda bulamadık ya neyse:)

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Site adresi: http://nefiskampanya.com
İstenen minimum fiyat: 500
Sitenin açılış tarihi: 10/01/2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: e-ticaret
Günlük hit sayısı, kaynak link: 200
Site tüm içeriği birliktemi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahilmidir: evet
Banlı olduğu sponsor varmı: yok
Banlı olduğu arama motoru varmı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi:evet
Yazılım Lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:yok

merhaba arkadaşlar basit kapıda ödemeli ürün gönderen e-ticaret sitemi satıyorum. Sitenin tüm hiti adwords kaynaklıdır. Satma nedenim okul için paraya ihtiyaç var ayrıca daha büyük bir projeye girmem.

Alan arkadaşa ürünü nasıl satacağı konusunda bilgilendireceğim. Günde ortalama 3 -4 sipariş gelir her satıştan 25 - 30 tl kazanırsınız reklam masraflarını ve giderleri düştükten sonra.

Ayrıca ürünü alabileceğiniz toptancının numarasınıda vericem ürünün piyasa satış fiyatı 69 TL'dir. Toptancı fiyatı tanesi 30 TL'dir.

Siz istediğiniz fiyata satabilirsiniz sitenizi ona göre ayarlayıp teslim ederim. Ayrıca kapıda ödemeli satabilmek için gerekli olan tek şey ptt'ye gidip posta çeki hesabını açtırmanız kargo gönderirken posta çeki hesabınızı yazıcaksınız ve sattığınız adam ürünü aldığında para direk hesabınıza geçmektedir. Posta çeki hesabını 10 dk'da açıyorlar :)

Site tasarımını başka bir siteyi taklit ederek yaptım bilginiz olsun :)

Sitenin çalışma sistemi.
Müşteriyi facebook veya adwords'a reklam vererek çekersiniz. Müşteri forma ad,soyad,telefon ve teslimat adresini girdikten sonra sipariş sizin mail adresinize gelir sizde numarayı arayarak siparişi onaylatırsınız ve ürünü ptt ile gönderirsiniz bu kadar basit ve kazançlı.

Ortalama günlük harcayacağınız reklam ücreti 20 TL'dir. (Her 30 ziyaretçiden bir sipariş gelir. )

Bu harcama ile 3-4 sipariş gelir. Reklam giderleri ve ürün masrafı çıkartıldıktan sonra size kalan net kazanç günde 100 civarındadır

Alan arkadaşa satış konusunda her desteği vericem ;)

iletişim: [email protected]

İstediğim fiyat 500'dür. İlk gelen alır:) Şimdiden hayırlı olsun

300tl ile satış yapıyorsun 100tl günlük dekont gösteriyorsun host veriyor domain veriyorsun bekle o zaman 3 gün daha zaten sitenin parası çıkar zaten sen satana kadar 3 gün geçer :)

Z.YÜKSEL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
ürünü toptancıdan alacaksınız bu üründe fatura yok o kadar sattım kimsede istemedi zaten ek olarak posta çeki hesabı yeterli sadece isterseniz pmden mail adresinizi verin görüşelim. PTT ürün vergisini kendisi kesiyor parayı aktarırken zaten yani tüm herşey yasal

Umarım birazdan yazacaklarımı yanlış anlamazsın.

İnternette somut soyut kazanılan herşeyin vergisi verilmesi gerekmektedir ki sen bu somut ürünün ticaretini yapıyorsun geçen biryerde okumuştum aynı şekilde gizli kamera satan v.s ürünler satan bir kişi detayları var ama buradan o kadar açmaya gerek yok kısa sürede güzel prim yapmış doğal olarak göze batan hesaplarda maliye direk hesapları inceliyebiliyor ki incelemiş ve müthiş bir rakam ceza kesmiş ve şuan kişi evini damını satıyormuş maliyeye borcu için buradan aşşağı yukarı cezanın tutarını öğrenebilirsin ki onuda geçelim soyut olarak kazanılsa bile vergisi verilmesi gerek, bu tür bir olayı bizzat kendimde yaşadım bazı arkadaşlar biliyor forumdan, alıcak olan arkadaşın önce yapması gereken basit usullü vergi mükellefi olması sonra istediği şekilde ürün satabilir.

E

Ephitet

Misafir
Sadece merak ettiğimden soruyorum, 3000 tl gelirli bir site neden 500 tl ye satılır?
Satma nedenim okul için paraya ihtiyaç var ayrıca daha büyük bir projeye girmem.
Gerçekten nedeni bu mu? aylık 3000 tl gelirli bir sitenin ortalama günlük geliri 100 tl dir, 5 gün hadi bilemedin 7 gün beklesen zaten ihtiyacını çıkartırsın.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sadece merak ettiğimden soruyorum, 3000 tl gelirli bir site neden 500 tl ye satılır?

Gerçekten nedeni bu mu? aylık 3000 tl gelirli bir sitenin ortalama günlük geliri 100 tl dir, 5 gün hadi bilemedin 7 gün beklesen zaten ihtiyacını çıkartırsın.

dostum elimde ürün kalmadı ayrıca bu sitenin hiti organik değil yani reklam vererek satış yapıyorsun. 3000 tl yazdığıma bakmayın ben sadece sistemi satıyorum:) sitenin zaten görünürde bir değeri yoktur. Amaç sistemi satmak hangi kelimelere reklam vererek satış yapabileceğinizi anlatıcam ve destek vericem. Zaten bu akşam satılmazsa satış iptal

Lee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bi iletişim- siparis formu sayfası 1 de ana sayfa indexi. bunu neresi eticaret sitesi.?
ayrıca gunde 100 TL gelir saglıyosan neden 3 günlük gelirine siteyi satıyon.
sipariş forumun bile sıradan boş sayfaya bile Teşekkürler !
Bilgileriniz alındı. 10 dk içinde müşteri destek hattımız sizi arayacaktır sayfasına yöneliyor. .
vergisiz hiç bir iş yoktur ptt sizden sadece tasıma ve sizin hesabınıza aktarılan paranın vergisini öder sizin sattıgınız ürünün vergisini ödemez. nasıl bi mantıkki bu 500 TL lik ürün sat ptt senden 5 tL tasıma ve 1 tl posta cekine havale ücreti kessin sende vergimi ödedim de olacak sey degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.