merhaba arkadaşlar html ile oto galeri sitesi yapıyorum binlerce resim var bunları photoshopla nasıl aynı anda küçültebilirim acaba? daha önceleri yapıyodum ama baya zamandır ugraşmayalı unutmuşum yardımcı olursanız sevinirim
hocam çok saol dedigim gibi binlerce resim var tek tek baya ugraştırır.çayda içmeye zamanım kalmaz
vlo image resizer, buldum. yeterince hızlı bir çözüm. küçültülcek resimleri bir klasöre topla, o klasörü göster ve boyutunu ver. sen o sıra çayı bitirirken o da bitirir baya hızlı
vlo image resizer, buldum. yeterince hızlı bir çözüm. küçültülcek resimleri bir klasöre topla, o klasörü göster ve boyutunu ver. sen o sıra çayı bitirirken o da bitirir baya hızlı
verdikya bi önceki yazıda ama benim verdiğim programla çay içmek için zaman kalmıyo.tırt bitiriyorLink falan varmı nerden alınır nerden indirilir acaba ??