![]() |
![]() |
siteme backlink sağlayacak arkadaşlar bana fiyat pm atabilirler mi ?
blog dizin toplist farketmez.yaptığı işi liste halinde summası yeterli.
kendisi pr3 alt sayfalrı pr2 pr1 olan bir siteden 1 aylık 15 ytl link almak hepsinden iyidir![]()
pardon, 15 ytl ver git 400 dizine siteni kaydettir bunlardan 15 i onaylasın yazısını da göremedim.cok dikkatli yapilmalidir, muhtemelen google yakalar. Hislerime gore degil google kurallarina gore konusuyorum. Parali link satin almak googlein iki siteyi de cezalandirma olasiligi var demektir, muhtemelende google yakalar...
Dizinlere kayit yapin diye googlein tavsiyesidir...
http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35769
Siteniz hazır olduğunda: basliginin son maddesinde der ki:
Sitenizi Open Directory Project ve Yahoo! gibi alakalı dizinlere ve sektöre özel diğer uzman sitelere gönderin.
Googlein hicbir yerinde PR3 bir sitede 15YTL link almaniz hepsinden iyi diye bir sey goremedim...
pardon, 15 ytl ver git 400 dizine siteni kaydettir bunlardan 15 i onaylasın yazısını da göremedim.
65-70.000 backlinkli siteler var, sen hepsinin tek tek eklendiğini mi sanıyorsun?
senin 10 ytl ye 10 saatte yaptıgın işin aynısını link vererek 5 dakikada yapıyor senin 3 katı paranla çalışıyorum. Zamanımı da forumda değerlendiriyorum. Bence sen işinin başına geç.. Malum 400 dizin kolay eklenmez![]()
belgilerin?
5 dakikada yapmaya devam edeceğim... Ayrıca linkleri eklediğim site bir blog olduğu için her yeni yazı girdiğimde müşterime yeni bir backlink kazandırmış olacağım...
Müşterim benim yazı girmemi beklemeyecek arkadaşım neden anlamamak için ısrar ediyorsun...
Bak, bir blog sitesi düşün.. 200 tane yazı girilmiş ve link alınmış...
Google siteyi indexlediğinde 200 tane backlink kazanmış oluyorsun..
Sandbox diyeceksin... Profesyonel olarak SEO işiyle uğraşan kişilerin dizinlere tek tek kayıt yaptığını mı sanıyorsun?
Tekrar söylüyorum 70.000 backlink kolay kazanılmaz...
google sandbox a düşmemek için neyi ince eleyip sık dokuyorsun?
zaten istesen de düşemezsin400 dizinden kaçı kabul ediyor?
ben müşterime 50 dizin diyorsam 50 dizinde linkini gösteriyorum. Bana bunu garanti edebiliyor musun?
Puhaaaa!!!)
çok güldüm kardeş sağolasın...
sen devam et böyle.. 1 dizinden yalnızca 1 link al 400 siteye ekle ve sonunda müşterine 400 sitede linkin var de...
diyebilir misin?
- diyemezsin!
ama ben müşterime garanti veriyorum. Araştırdım ve garanti olan yerlere siteleri ekledim. Yetmedi prli dizini olan arkadaşlarıma da " site ekliyorum kabul edersin " diyorum. 3 dakika sonra site eklenmiş oluyor.
Aramızdaki fark ben işimi ciddi yapıyor GARANTİ veriyorum.
Sen 400 e eklerim günah benden gider diyorsun...
backlink sadece dizinlere site eklenerek kazanılmaz dostum bilmem farkında mısın?
ben backlink çıkacak her yeri sonuna kadar sömürüyorum. Sen yalnızca dizine site ekliyorsun
özet : sen basit dizincisin ben backlink için her yeri didik didik eden bir profesyonelim
Ayrica herhangi bis portun flan yok ne yaptigin belli degil ki blog mu yaziyosun diizn mi kayit ediyorsun anlasilmiyor
Bak dedim ya okudugunu anlayacak yetenegin yok..
Sen Dengi Mir Mehmet Firattan daha kalinsin hicbise anlamiyosun gercekten
ciddi paralar kazanan biriyim. Sigorta şirketi örneği güzel olmuş, zaten acente sahibiyim.Bence sen calistigi sigorta sirketinin internetinden mail okuyan ve iki site kurarak ciddi para kazanacagini sanan bi yeni yetmesin...