Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bahriyeli adayı - 19 Kasım 2007 - Hatay/İskenderun İkmal Birliği
slm arkadaşlar ben devre kaybı olarak gidiyorum iskenderun bahriye ikmal birliğimi diye bilmiyorum gidecek olan arkadaşlar ne zaman sülüs alıcaklar ben 24 de aca kaç gün yol izni verirler
Sana bir anı anlatayım orasıyla ilgili;
Gittiğinde karargahın ortasında bir gemi heykeli göreceksin. O heykeli bundan 10 yıl önce asker bir heykeltraş yapmış. Komutan bunun karşılığında erken terhis etmiş. Kışladan çıktığında otobüs çarpmış ölmüş. Ciddi banyo sorununuz olacak. 1 ay zor geçer. Sonra Sahil Güvenlik Komutanlıklarından birine gidebilirsin. Ben Van Jandarma Kolordu Komt.'da yaptım. Bir eski dostum seninle aynı yerde yaptı. Tabi bunlar milattan önce olan şeyler. şimdiden tören adımında yürümeye başla sen. Hayırlı olsun. Bir erkeğin yaşamı boyunca yapabileceği en anlamlı ve anlamsız işleri yapmayı gidiyorsun. Büyük ihtimalle bir daha o anları yaşayamayacak ve özlem duyacaksın. Tadını çıkar.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.