Sitenizi açtığınızda adsenseden korkmayın bence.. Doğal davranın, ilginizi çekiyorsa tıklayın.. Bende bu zamana kadar çok tıkladım fakat herhangi bir ban ya da uyarı söz konusu olmadı. O arkadaşın banlanma sebebi farklıdır.. Yada geçersiz tık yapan sadece kendisi değildir..
valla çok güzel örnek veriyosun arkadaşlara.şimdi ne alaka dogal davranın tıklayın bu mesajı yeni bu işe başlamış olan arkadaş görse gider sabaha kadar tıklar artık. 3 5 ay önce yanlışlıkla tıkladım reklama iki gün sonra uyarı geldi geçersiz tıklama olduguna dair bi nebze uyarıydı sonra yanlışlıgın sebebini anlatıp özür diledim.bi sorun kalmadı aynı hatayı dün gece yaptım yine konu açarken reklama tıkladım hemen mail attım yanlışlıkla tıkladıma dair gün içinde cevabı geldi..
Merhaba, Reklamlarınıza yapılan tıklamalar hakkında bize bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. Dürüstlüğünüz ve geçersiz tıklama etkinliğinin devam etmesini önlemeye yönelik çabalarınız için de teşekkür ederiz. Size yardımcı olmak için sayfanızdaki reklamların hedefini geçersiz tıklama yapma riskine girmeden kontrol etmenizi sağlayan AdSense Önizleme Aracını sunuyoruz. Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki adrese bakın:
adresini ziyaret ederek hesabınızın iyi sicilini korumaya yönelik ipuçlarını ve yönergeleri bulabileceğinizi hatırlatırız. Diğer sorularınız için AdSense Yardım Sorularınıza uygun cevabı bulamazsanız, bu e-postaya cevap göndermekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılar, Meltem Google AdSense Ekibi
kusura bakmasınında kimse kandıramaz google amcayı şimdi belki sesleri çıkmaz ama hesap biriktimi bann sonra ne yaptımda ban yedim diye düşünür dururuz.