Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

bana boyle bir kod ne kadar mal olur?

pacey666

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
68
http://www.skins.be/framepic.php?id=20823&size=1024

bu linki inceleyin , ben sitemdeki wallpaperlara link vermek istiyorum acilan sayfada da bu ornekteki gibi reklam cikartacagim, fakat her wallpaper icin ayri ayri sayfa yapmakla ugrasmak istemiyorum... nasil bir kod hazirlamaliyim..

yada yapabilecek varsa ne kadara mal olur?

SLiM_BoY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
175
hazır ve bedava olan galeri script'lerini denemeni tavsiye ederim..

BIRBEY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
Hazır gaLeri scripti kur örnegin; coppermine.

Script dosyaLarında resim önizLeme sayfasının kodLarında kafana göre tabLo düzenLemesi yaparsın. Her önizLemede hazırLadıgın tabLoLar çıkar...

pacey666

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
68
evet

haklisiniz fakat ben blog wallpaper sitesi kurdum Pr acisindan daha verimli calisiyor. backlink alma sansimda daha yuksek.. gallery scriptler kolay kolay backlick alamiyor...

o yuzden bana daha cok script seklinde lazim

Desix

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
pacey666 sitenin linkini paylaşabilir misin acaba? Merak ettim de.. Sorun olmazsa paylaşırsan sevinirim.

BIRBEY

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
pacey666' Alıntı:
haklisiniz fakat ben blog wallpaper sitesi kurdum Pr acisindan daha verimli calisiyor. backlink alma sansimda daha yuksek.. gallery scriptler kolay kolay backlick alamiyor...

o yuzden bana daha cok script seklinde lazim

BackLink aLıp aLamaman bLog veya başka script kuLLanmana bagLı deiL ki, bu tamamen sitenin içerigine bagLı.. örnek: http://wallpaper.jelibom.com coppermine kuruLu ve birçok yabancı siteden backLinki var.