Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi burada banlananları görüyosun,hiç düşünmedinmi ya bişey yapmadığım halde beni de banlarlarsa diye,hiç paramı çekiyim bari demedinmi?
büyük geçmiş olsun
discoface, atıyor yahu..
Boşver
Eğer 1 kuruş bile alamamışsa 3800 dolarında ( eğerki varsa ) hepsi hileli demek ki..
Çünkü Adsense atılsanız bile temiz kazancınızı gönderiyor.. İspat ; Arkadaşım..
Benimde 500 bin dolarım vardı atıldım ya tüh
- - - - -
Ek not : + hilelide olsa 3800 dolara kadar cıkamazsın yakalarlar, bu denkleme göre fazla abarttı kullanıp atmışsını cıkartıyorum, yanılıyorsamda uyar tabiki
3800 $ mı ?
Ayıptır sorması, ne kadar sürede bu ücreti yaptın da ve neden atıldın ?
Bu kadar parayı yapana kadar coktan atmaları gerekirdi hile vs.'de cünkü güncel olarak devamlı siteler inceleniyor + kaldı ki madem atıldın senin bu 3800 doların hepsi mi hileli ki avucun boş kaldın ?
Nasıl bir şey bu anlamadım.. TR'deki adamlar 50-60 dolar oldumu hile tespit edip atılıyor..
- - - - - -
Emin olamasamda biraz atma ve abartı gibi geldi ?
Tabi kesin bir yargı veremem..
Hayır garanti veremem.
Ancak abartı terimler görüyorum.. Benimde ona kalırsa 5000'i geçti..
Ama google bir hile için atmadı ? 60 dolarlık bir hile tespiti oldu ve mail ile uyarı geldi..
5bin doları temiz kazanmışsam, 5-10 kuruş içinde atılmam..
Raporlar, googleden gelen e-postalar mevcut..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.