- Reaction score
- 0
Amacım karalamak değil, zaten o kadar zamanım yok, ama kafanıza takılanları cevaplayayım.
- dsgnr değilim, kuşkunuz olmasın.
Kendisiyle fazla muhabbetimiz olmadı sadece bu konu için üye olmuş bulunuyorum haklısınız, onun davetiyesiyle gelmiş bir ceviznet forum üyesiyim*.
Farkındaysanız ne onu ne de sizi savunuyorum,
sadece gözden kaçan arsızlıklara canım sıkıldı yazayım dedim,
tabi ki araştırdım önce bu sonra diğer forumları yaptığınızı iddia ettiğiniz işleri vesaire...
Ki hakkınızda söylenenler,
doğru olduğu sadece ihtimal dahi olsa pek iç açıcı değil, hep mi sizi bulur bu karalama yapanlar anlamadım.
Bahsettiğim söylentilere de arama yaparak ulaşabilirsiniz.
Aynen bu başlığı açan arkadaş gibi, bende sizi, ve sizin bu başlığa utanmadan sıkılmadan yazdığınız protesto mesajlarınızı protesto ediyorum.
Zaten araştırmaya zaman harcamamdaki tek amaç bu.
Ki üst mesajlarda görüldüğü üzere hazır bir kodu alıp kendi ismini yazdığı için protesto edilen arkadaş bir kenara,
siz para bile kazanmışsınız, maşaallah.
Üstüne üstlük savunmanız domain in whoisinin değişmesi, başka bir - daha doğrusu bir savunma dahi göremedim, varsa tabi dinlerim.
Arakladığınız(başka mana bulamadım) php sayısal loto ile ilgili kod tanıdık geldi,
o kodu diğer kütüphane kodları gibi kullanmıştım,
ki birkaç ay önce donanımhaber forumlarında da o kodu satışınızı görmüştüm ve açıkcası isminiz o gün hafızama kazınmış.
Buradaki söylentiye eskaza denk geldim "TAK" sesini duydum yazayım dedim,
kısmet bugüneymiş.
Unutmadan,
foruma bu konu için üye olduğumdan dolayı bu ve 2 farklı konuya mesaj yazdım, o konular takipde,
dolayısıyla cevaplarınızdan haberim oluyor.
Yoksa size özel bir ilgim ve dediğim gibi zamanım hiç yok.
Ve indream nickli ceviznet üyesinin kodu yapan olduğu tarihlerden belli oluyor,
Özetle kod indream dan bedavahit e bedavahit den size geçmiş fakat.
konuyu indream'a gösterdiğimde;
bedavahit.com webmasterının zamanında bir mail ile kodu ve ok.gifi kullanabilmek için kendisine ulaşıp izin istediğini söyledi,
(Ceviznet forumundan özel mesaj atarsanız bunu doğrulayabileceğini de belirtti.)
edebiyle iş yapan, izin alanlar da varmış umarım denk gelir de bu mesajı o da okur ki bu mesaj başlı başına bir şevk kaynağıdır.
Neyse,
rica ediyorum, eğer zamanınız varsa.
yukarıda ki mesajlarda bahsettiğim
PHP SAYISAL LOTO kodunu
sizin PARA karşılığı satmadığınızı,
ceviznet kütüphanesinden almadığınızı ıspatlayın
ya da
başlıkta protesto edilen arkadaşı protesto etmeyi bırakın.
Bırakın da ben, bırakında diğer üyeler protesto etsinler.
- dsgnr değilim, kuşkunuz olmasın.
Kendisiyle fazla muhabbetimiz olmadı sadece bu konu için üye olmuş bulunuyorum haklısınız, onun davetiyesiyle gelmiş bir ceviznet forum üyesiyim*.
Farkındaysanız ne onu ne de sizi savunuyorum,
sadece gözden kaçan arsızlıklara canım sıkıldı yazayım dedim,
tabi ki araştırdım önce bu sonra diğer forumları yaptığınızı iddia ettiğiniz işleri vesaire...
Ki hakkınızda söylenenler,
doğru olduğu sadece ihtimal dahi olsa pek iç açıcı değil, hep mi sizi bulur bu karalama yapanlar anlamadım.
Bahsettiğim söylentilere de arama yaparak ulaşabilirsiniz.
Aynen bu başlığı açan arkadaş gibi, bende sizi, ve sizin bu başlığa utanmadan sıkılmadan yazdığınız protesto mesajlarınızı protesto ediyorum.
Zaten araştırmaya zaman harcamamdaki tek amaç bu.
Ki üst mesajlarda görüldüğü üzere hazır bir kodu alıp kendi ismini yazdığı için protesto edilen arkadaş bir kenara,
siz para bile kazanmışsınız, maşaallah.
Üstüne üstlük savunmanız domain in whoisinin değişmesi, başka bir - daha doğrusu bir savunma dahi göremedim, varsa tabi dinlerim.
Arakladığınız(başka mana bulamadım) php sayısal loto ile ilgili kod tanıdık geldi,
o kodu diğer kütüphane kodları gibi kullanmıştım,
ki birkaç ay önce donanımhaber forumlarında da o kodu satışınızı görmüştüm ve açıkcası isminiz o gün hafızama kazınmış.
Buradaki söylentiye eskaza denk geldim "TAK" sesini duydum yazayım dedim,
kısmet bugüneymiş.
Unutmadan,
foruma bu konu için üye olduğumdan dolayı bu ve 2 farklı konuya mesaj yazdım, o konular takipde,
dolayısıyla cevaplarınızdan haberim oluyor.
Yoksa size özel bir ilgim ve dediğim gibi zamanım hiç yok.
Ve indream nickli ceviznet üyesinin kodu yapan olduğu tarihlerden belli oluyor,
Özetle kod indream dan bedavahit e bedavahit den size geçmiş fakat.
konuyu indream'a gösterdiğimde;
bedavahit.com webmasterının zamanında bir mail ile kodu ve ok.gifi kullanabilmek için kendisine ulaşıp izin istediğini söyledi,
(Ceviznet forumundan özel mesaj atarsanız bunu doğrulayabileceğini de belirtti.)
edebiyle iş yapan, izin alanlar da varmış umarım denk gelir de bu mesajı o da okur ki bu mesaj başlı başına bir şevk kaynağıdır.
Neyse,
rica ediyorum, eğer zamanınız varsa.
yukarıda ki mesajlarda bahsettiğim
PHP SAYISAL LOTO kodunu
sizin PARA karşılığı satmadığınızı,
ceviznet kütüphanesinden almadığınızı ıspatlayın
ya da
başlıkta protesto edilen arkadaşı protesto etmeyi bırakın.
Bırakın da ben, bırakında diğer üyeler protesto etsinler.