Arkadaşlar konunun başlığı bellidir. Lütfen konuyu saptırmayınız. Bu tür konulara yeni bir başlık açarak girebilirsiniz. Lütfen moderatör arkadaşların biri konuyu kilitlesin konu özünü kaybetmiştir.
Mepring evladım..aç bir bira rahatla..
hadi bakim...
Mod arkadaşlar sadece belirli yönde dururlar. onlarda taraf adamlar memleketin yöneticilerine küfür ederler susarlar. adamlar bana evladım der tahrik eder susarlar. simdi cikar biri der kurallara uy. bırakın bu işi Dini istismar edenler gibi sizde Atatürkü ediyorsunuz milletini bir birbirine kırdırmak amacınız her meydana cıkdıgınızda kan dökülüyor yeter artık gidin başımızıdan.
Burada senin yaptıgın ifade özgürlügü degil.. tutturmussunuz ulusun önderini politikaya alet ettirme gibi bir adet. Chp de aynısını yapıyor Atatürkün arkasına sıgının insanlara küfür edin. Siz busunuz neyse illaki burada yazılanları okuyacaklar.
Konuyu açan benim. Düşüncelerin , görüşlerin veya bir takım gocunmaların olabilir. Her hangi bir olayda görüş dile getirmek için konu açabilirsiniz. Benim açtığım bir konuda bu şekilde tartışmaya yer yoktur.
kendine kendine kavga ediyorsun
gidecek olanlar belli..sakin ol, az kaldı..
relax...
NOT : evladım lafını tahrik amaçlımı algılıyorsun?Gerçekten evladım yaşındasın. ondan öyle hitap ediyorum evladım
Buna arkasına sığınmak degil , Atatürkün fikirlerini savunmak diyebiliriz.
bu arada CHP nin de yaptıklarını tasvib ediyor degiliz (im).
ama ısrarla söylüyorum "bizi A.K.P ye şikayet etmek yerine Türkiyenin başbakanına hakaret etmekten DEVLET KURUMLARINA şikayet etmeliydin."
Türk Ulusunun önderine INEK dediginde Atatürke hakaret ettigi için Kime şikayet etmiştiniz
@Mepring
Yukarıda Yazmış olduğum metni okuyunuz zira türkçedeki sözcükleri anlama zorluğunuz varsa bildiğiniz dili buraya yazınız gerekli çeviriyi yaparak size takdim ediyim.
Ya neden ortak payda da (WEB) toplandığınız bir alan da birbirinizi yersiniz ben onu anlayamıyorum harbiden garip bir durum..
Olacak olaylar geleceğin kaygısını yapmak önceden olacakları bilip te ahkam kesmek ne kadar kolay ya eyvah dediniz bay kemalettin cumhurbaşkanı adayı oluyor bakınız OLAMADI Eyvah dediniz Cumhuriyet elden gidiyor Bay Begonya Cumhurbaşkanı oluyor bakınız o da olamadı .. Bırakın geleceği görme çabasını Allah cc ne derse ne isterse o olur bu ülkenin yönetimini kainatın yönetimini O CC den daha iyi kimse bilemez kimseye de (Peygamber Efendimiz SAV bile çok kısıtlı ) gelecek görme yetkisi vermemiştir..
Seçim olur gider birilerini gömersiniz oraya
Seçim olur Cumhurbaşkanı seçersiniz... Kırıcı Olmayın Lütfen ya...
Bizde diyoruz Secim var herkez hür özgür iradesini orada ortaya koysun. 3 kişi olanlar kendilerini 73 kişi olarak görüp her hakka tecavüz etmesin o günden sonrada.
Hep @favorites yüzünden Allah din karıştırmayın bu sohbete. sonra acıklama yapmak zorunda kalınca yok canım öyle denmemiş böyle olmamış olacak. Politikanızı yapınız.