M
malatyasporlu
Misafir
arkadaşlar bir site yapmayı planlıyorum bedava domain veren yönlendir tipi fakat dünya üzerinde domain veren tüm yabancı sitelerin yer alacağı bir site sizce nasıl olur tutar mı?
![]() |
![]() |
malatyasporlu' Alıntı:arkadaşlar bir site yapmayı planlıyorum bedava domain veren yönlendir tipi fakat dünya üzerinde domain veren tüm yabancı sitelerin yer alacağı bir site sizce nasıl olur tutar mı?
malatyasporlu' Alıntı:arkadaşlar bir site yapmayı planlıyorum bedava domain veren yönlendir tipi fakat dünya üzerinde domain veren tüm yabancı sitelerin yer alacağı bir site sizce nasıl olur tutar mı?
ARKaDaS' Alıntı:Yalnız bu uzantıları verebilmen icin yani sadece bir domain alıp Örnegin Ovetto'nun dediği gibi akılda kalıcı diyelimki xxx.com u aldın.. Isim.xxx.com vereceksin. Yalnız demek istediğim şu ; Sadece bir domain alıp onu uzantı olarakmı kullanacaksın ? Yoksa Bir cok domain alıp hepsini birdenmi kullanacaksın. Çok domain alacaksan almandan ziyade boş domain Yani iş yapabilecek domain bulmanda oldukca zor olur.
Yani, böyle domainler bulman gerekiyor. Hevesini kırmak gibi olmasın ama cokta zor gibime geliyor.