Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Bedava Free forum Veriyorum!!

today_16

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
9
arkadaşlar boşta forumum duruyo tabi free konunun doğru yer olduğunu bilmiyorum.. ölesine açtım siteleri kaldı öle :)

işte siteler

1-www.ftpboard.forumdayiz.biz ( 2 Mesaj 2 Konu Gönderen: 2 Üye. Son üye: CheF ) istatistikler böle siteeyi almak için iletişim :) [email protected]

My_X

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
28
subdomain veriyosun yani riskli :)

today_16

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
9
değil kardeş ;) 10 tane filan temasıda var :)

My_X

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
28
sana karşı riskli şimfi bu alan arkadaş o subdomain ile yasa dışı işler yapsa veya en basitinden domainini banlatsan googledan adsense den subdomaini geç ana domain bile banlanır. işte bu yüzden riskli.

Miller

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
51
"Bedava" ile "free" birbirinden farklı şey mi?
Yoksa "free forum" diye bir terim mi var?

Bu tip "kişisel" host servisleri asla uzun ömürlü olamaz. Sistemin çarkını döndürebilmesi için çok ciddi üyeye sahip olması gerekir. O kadar üye için de yatırım gerekir. Yol yakınken vazgeç de üyelerin sonradan mağdur olmasın.
Yok, illa ben devam edeceğim diyorsan hiç olmazsa phpbb3 host ver. Yeni trend o. (Onun da bedava scripti var. mihalism miydi neydi unuttum)

today_16

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
9
ben böle çok site açmıyorum :) ben biliyorumki hiç risk yok ondan böle veriyorum :) forumu olmayan kişilere yardım amacıyla :D free beleş demek deilmi bedava forumla beleş forum hem aynı..