Ücretsiz tasarımlar sona ermiştir. İlginiz için Teşekkürler. Eğer isterseniz çok uygun fiyata tasarımlar yapılabilir.
(Konulara mesaj gönderimi veya üyelerle pm alışverişi yapamıyorum, güncellemeleri konunun ilk post'undan takip edebilirsiniz. pm atamayanlar için online destek cyberdanger[at]msn[nokta]com)
Üyelere özel yapılmış ücretsiz referans tasarımlar
@konuralpd
Tam olarak istediğin bu muydu bilmiyorum ama yaptım bişeyler.İlk tasarımım oldugu için belki çok kaliteli olmamış olabilir. Nasıl olmuş yorumunu bekliyorum, ayrıca çalışma bekleyen diğer üyelerde yorum yaparsa yeni yapacağım çalışmalara ışık tutmuş olur, daha kaliteli tasarımlar ortaya çıkabilir.
@RyShTu
bu nasıl oldu sizce??
@daniel1336
bu nasıl oldu? logo değil de banner gibi oldu sanırım ama sayfanızdakini örnek alarak yaptım.
tam olarak tasarımda istediklerinizi yazarsanız ortaya daha güzel şeyler çıkabilir. yenisini yapabilirim.
2 tane daha hazırladım
@SinneR
bu mudur?
bu da extra logo
@regstar
sayfa içi
menü
@NovaCep
hazırlandı.
@jeymo34
Bence çok şık oldu.
@Berker09
Güle güle kullanın
@AngeL Of Death
@TRNooNTR
Bu da böyle gif olsun. şık oldu.
@legolasTR
Güle güle kullanın
- diğer çalışmalar
(Konulara mesaj gönderimi veya üyelerle pm alışverişi yapamıyorum, güncellemeleri konunun ilk post'undan takip edebilirsiniz. pm atamayanlar için online destek cyberdanger[at]msn[nokta]com)
Üyelere özel yapılmış ücretsiz referans tasarımlar
@konuralpd
Tam olarak istediğin bu muydu bilmiyorum ama yaptım bişeyler.İlk tasarımım oldugu için belki çok kaliteli olmamış olabilir. Nasıl olmuş yorumunu bekliyorum, ayrıca çalışma bekleyen diğer üyelerde yorum yaparsa yeni yapacağım çalışmalara ışık tutmuş olur, daha kaliteli tasarımlar ortaya çıkabilir.

@RyShTu
bu nasıl oldu sizce??

@daniel1336
bu nasıl oldu? logo değil de banner gibi oldu sanırım ama sayfanızdakini örnek alarak yaptım.
tam olarak tasarımda istediklerinizi yazarsanız ortaya daha güzel şeyler çıkabilir. yenisini yapabilirim.

2 tane daha hazırladım

@SinneR
bu mudur?

bu da extra logo

@regstar
sayfa içi

menü

@NovaCep
hazırlandı.

@jeymo34
Bence çok şık oldu.

@Berker09