Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Bedava .tk alma#%100 Çalışıyor.(26.02.2011)

XiechenG

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
15
Edit:
Arkadaslar atropa.tk actigim birkac sene oldu. Gecenlerde yanlislikla sildim domaini yeniden ekledim. Transfer gercekten buyuk bir sorun ama hala birkac domain var .TK da ne silinmedi ne de para istemedi. Vede DOT.TK cooktan mevcut yani co.cc de bedavaya yaziyordu ama soradan paraya gecti ama .TK hala bedava devam ediyor.
Bazen yönlendirmede sorun çıkıyor.
Birkaç ay önce denediğimde webadam.com`a yönlendirmedi NSleri.
Şimdi denemiş değilim.

Açılan Konu
20
Yazdıkların için teşekkürler.Domain aldınızmı bilgilerinizi değiştiremiyorsunuz.Size kandırmak isteyen kişilere ve şirketlere kanmayın.

Sadecehosting üzerinden bilgilerimi gayet rahat değiştiriyorum.WHMCS ,AWBS sistem kullananlarda dot.tk registrar api 'ye özel eklemeler yapmak gerekiyor.Ayrıca dot.tk registrar ıyım.Hiç öyle bir sorun yok.Burdan bedavaya aldınız mı başınız göğe mi erdi parayla tescil ettirin güvenilir bir şekilde :p

Açılan Konu
20
Yaptığınız tam anlamıyla kul hakkına giriyor.".tk" şeklinde uzantı açmak için ICANN kuruluşuna büyük miktarda paralar ödemeniz ve sigorta yaptırmanız gerekiyor daha sonra devamlı çalışabilmesi için alan adlarınızın "Root Server" (Kök Sunucular) gerekiyor.Bunlar ucuz şeyler değil o nedenle parayla alın.Yurtdışında bedava ama size kontrol paneli sağlamıyorlar,hit sınırı koyuyorlar arasırada yükseltiyorlar.Yaptığınız tam anlamıyla günah.TK domain almak isteyenler dot.tk sitesinden bayileri öğrenebiliriler.

zubar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
bırak liseliyi ilköğretimli bile bu işin boş iş olduğunu anladı ya :D

alsan ne olacak bedava domain? hamallığınla kalırsın alıverince elinden.

nuck3r

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
39
Yaptığınız tam anlamıyla kul hakkına giriyor.".tk" şeklinde uzantı açmak için ICANN kuruluşuna büyük miktarda paralar ödemeniz ve sigorta yaptırmanız gerekiyor daha sonra devamlı çalışabilmesi için alan adlarınızın "Root Server" (Kök Sunucular) gerekiyor.Bunlar ucuz şeyler değil o nedenle parayla alın.Yurtdışında bedava ama size kontrol paneli sağlamıyorlar,hit sınırı koyuyorlar arasırada yükseltiyorlar.Yaptığınız tam anlamıyla günah.TK domain almak isteyenler dot.tk sitesinden bayileri öğrenebiliriler.

Avrupa lılara bedava olarak dağıtılıyor.

ata350

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
196
bırak liseliyi ilköğretimli bile bu işin boş iş olduğunu anladı ya :D

alsan ne olacak bedava domain? hamallığınla kalırsın alıverince elinden.

Katılıyorum :alkış:

Açılan Konu
20
O domainleri şimdi elinden toplayınca görürsün sen bedavayı !!!İlköğretimli bile anladı bu işin boş olduğunu :D bunu hangi webmaster dediyse ona katılıyorum.

srhnyldz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
ne ayıbı ne kul hakkı. arkadaş göstermiş yolunu. isteyen alır bedavaya risklerinide kalbul eder. isteyen 1,25 e sadece hosting den yada 2.50 dolara daha.net ten alır. herkesin kendi keyfi bilir.

saol kardeş verdiğin bilgiler için

çatlak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
100
2 saat girmiyo siteye :D benim net ya sorun var yada onlarda kesın benım netedir :D

Z.YÜKSEL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
78
En son domain alacağınız firma dot.tk olsun arkadaşlar.Hatta onda bile sağlığınız açısından almayın domain.

Ofislerini ararsın aynen böyle konuşma geçer;

Görevli : Dot.tk nasıl yardımcı olabilirim
Müşteri: Bir domain hakkında bilgi alıcaktım.
Görevli : Tabi buyrun, dinliyorum.
Müşteri: xxx domainini almak istiyorum fakat sorun çıkıyor.
Görevli : Efendim burası dot.tk değil yanlış aradınız sanırım.
Müşteri: Nasıl dot.tk değil hanfendi web sitelerinde de aynı numara var.
Görevli :Taşındık biz ondandır, görüşmek üzere.

Devamları var farklı numaralardan :)

bizdevariz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
ücretsiz alan adı ile uğraşıp boşaemek sarfetmektense iyi bi domain ve hostla yola devam etmek mantıklısı.

Snoppy

0
Üye
Açılan Konu
7
Onay maili gelmedi bir türlü domain'i kaptırdık birdahaha alamıyorum aynı isimi.

NetSocial.Tk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Boş diyenler için söylüyorum bişey biliyomuş gibi konuşuyosunuz .tk nın diğer alan adlarından hiçbir farkı yoktur.Türkiye hariç heryerde de beleştir.Bedava varken para nie vermek isterler anlamış değilim zaten siten 90 günde 25 hit yapmıcaksa açma site.

http://www.videodukkani.tk/ şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım nslerde her hosta yönleniyor.
http://www.netsocial.tk/ - Şu anda butur a yönlü.

zubar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
yakında ağlarken de görürüz seni.sabret biraz.