Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

BEDAVA ÜYE İSTEYENLER İÇERİİİİİİİ

trkuzey

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
FACEBOOK HAYRAN SAYFALARINIZA BEDAVA ÜYE İSTERMİSİNİZ

ABARTISIZ 5 GÜNDE 2000 ÜYE ÇEKTİM

İŞTE LİNK

http://forum.iyinet.com/facebook/150472-isinize-cok-yarayacak.html

2.LİNK

http://twiends.com/facebook

May

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
174
Eee napak inanak mı

UykusuzNagme

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60
Arkadaşım o sistemden gelen üyeler hiç bir işe yaramıyor,çoğu yabancı oldukları için aktif bile olmuyor hata bazıları kendiliğinden sayfada kaçıyor sadece görüntü kirliliği sadece şişirmelik onlar çok boş birşey değmez bence ama yinede sağol.

trkuzey

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
Arkadaşım o sistemden gelen üyeler hiç bir işe yaramıyor,çoğu yabancı oldukları için aktif bile olmuyor hata bazıları kendiliğinden sayfada kaçıyor sadece görüntü kirliliği sadece şişirmelik onlar çok boş birşey değmez bence ama yinede sağol.

şurdan yola çıkarak yanıtlim yorumunu...

atıyorum senin hayran sayfan var ve içinde 10 bin kişi
bir paylaşım yaptın ne kdr beğeni alırsın üç aşağı beş yukarı 100 kişi hadi bilemedin 150 kişi diğer 9850 kişi nerde bilinmiyor.bazen bir kısmı var bazen yok..
diyelimki bir arkadaşımız sayfa açtı önermede kalttığı için bayağı zorlanacak hatta bir arkadaşını önerme yapacağı zmn üye sayısının azlığından utanacak belkide davet etmekden vaz geçecek..işte bu konumda
bu davet ile üye toplama devreye giriyor..akıllı biri çok kısa sürede hem buradan hemde kendi çevresinden çok kısa bir sürede sayfasını 2 -3 bin üyeye ulaştırabilir...

ben bu programı ve sistemi faydalı buluyorum

nefretten

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2

bana tercuman olmussun vallaha.. aynennn öyle. koftiden üye toplamak isterseniz isinize yarar ancak..

agencc

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
evet, pek işe yaramaz o üyeler, fakat yabancı ağırlıklı bir sayfa kurma niyetindeyseniz işinizi oldukça iyi görür.

exprc

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
12
sadece türkler tıklasın diye bir seçeneği var dikkat edin.. :) sistemde..
eğer türkler çoğalırsa güzel olur