Google reklam yayıncısıyım dıyın basıt ve karızmatık
bu müthiş etkili. insanlar bilmediği için olayı çok önemli birşey sanıyorlar.
ingiltere vizesi aldırmıştı bu kelime bana!
Google reklam yayıncısıyım dıyın basıt ve karızmatık
ehehetuttum ben bunu e-ticaret. elma fln satariz nette (Gel vatandaş tıklaması bedava )
biz böyle tartışıyoruz ama dışardakiler çoktan isim takmışlar bile; sanal alemin kurtları diyorlar, haberiniz ola.
hek ile hiç bi alakamız olmadığı halde heker diyenler bile var benden söylemesi
he yaw, banada gelip soruyolar ne iş yapıyon çalışıyon mu diye. ne diyeceğimi şaşırıyorum bazen yok evde yatıyorum diyorum tip tip bakıyorlar, internet üzerinden çalışıyorum diyince o nasıl iş diyorlar . . .
sana katılmamak elde değil, adımız aylakçıya çıktı. daha öncedende yazdığım gibi okul dışında part time bir işe gireceğime bu işle uraşıyorum. fakat ne varki evdekiler bana parttime iş baskısını sürdürüyor. haftasonlarıamcam arıyor trafo bağlıcaz gel diye (lisede elektronik okudum da ). kısacası evdekilere, akrabalarıma para kazandığım bir işim olduğunu anlatamıyorum. sanırım illa kazandığım paralarla eve gelmemi bekliyorlar...
onlar için şu anda evde vakit öldüren bir aylakçıyım
sana katılmamak elde değil, adımız aylakçıya çıktı. daha öncedende yazdığım gibi okul dışında part time bir işe gireceğime bu işle uraşıyorum. fakat ne varki evdekiler bana parttime iş baskısını sürdürüyor. haftasonlarıamcam arıyor trafo bağlıcaz gel diye (lisede elektronik okudum da ). kısacası evdekilere, akrabalarıma para kazandığım bir işim olduğunu anlatamıyorum. sanırım illa kazandığım paralarla eve gelmemi bekliyorlar...
onlar için şu anda evde vakit öldüren bir aylakçıyım
ClickBoy - NetMaster ki Ben Bunu Tutttum...
Ama Bence En Güzeli ... İnternet Adamı
niçin üniversite okumayı düşünmüyorsunuz sertifika yerine? (anadoluda bir üniversitede bilg. mühendisliği gibi..)
şu anda mekatronik okuyorum, bu sene bitiyor inşallah. ne yapacağıma karar verebilmiş değilim tam olarak. ama web işlerini hobi olarak yapacağım kesin gibi bi yandanda maaşlı bir mesleğim olsun, mekatronikçi olucaz
"reklam sektöründeyim." diyebilirsin.